Erotické masáže Praha

Silvie – Masáže Princess

Návštěva cca týden stará.

Dle fotek jsem si vybral Silvii. Dorazil jsem akorát do ulice Mezibránská. Čekání u dveří asi 2 minuty a už mi přichází otevřít Silvie. Přivítání takový chladný, skoro se na mě ani nepodívala.

Odvedla mě na pokoj, řekla, že se mam svlíknout a vzít si ručník. Zároveň se zeptala, co si dám k pití. Přichází asi za 2 minuty s vodou.

Společná sprcha nebyla nabídnuta, škoda. Vracím se ze sprchy a Silvie už čeká na pokoji v ručníku. Silvie je moc hezká vyšší černovláska. Akorát je pořád taková odměřená.

Ulehám na břicho a začíná spíš sportovní masáž. Nejdříve jedna noha, pak druhá, erotično skoro vůbec. Pak přechází na masáž zad, která je podobně nudná, ale alespoň po mně už párkrát přejela. Otočka následovala cca po 15 minutách.

Naolejovala si mě a začala po mně jezdit svým moc hezkým tělem. Pořád tomu ale chybí náboj. Začne mi ho honit tak nějak mimo dosah. Jelikož mám opravdu pocit, že erotična se mi vůbec nedostalo, žádám Silvii o přechod do 69, s čímž souhlasí. Povrchově dovoleno, prsty dovnitř ne. Nemám s tím problém a vzájemně si děláme dobře. Kapituluju a Silvie si mě otírá. Žádný přítulení, jenom se zeptá, kdy jsem přišel (jestli už má odmakáno😀). Říkám, že v pohodě, protože s takovou atmosférou jsem o nic dalšího nestál, ale stejně moc času nezbývalo.

jsem vyslán do sprchy, oblíkám se, platím a mizím.

Celkově slečna je velmi odměřená a chybí úplně erotický nádech. Kdyby nebylo 69, kde jsem jí pořádně podrbal kočku, tak by to bylo velký zklamání, takhle jen částečný.

Erotická masáž

30 minut

Cena 1300,-

https://tapky.info/?4775,silvie-masaze-princess-773-480-202-773480202

🙁

IMG_1239-1.jpeg IMG_1238-0.jpeg

2.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 listopadu, 2023 11:13

Souhlas, stejná zkušenost. Nechal jsem se namlsat fotkou, ale zážitek nic moc. A přitom holka vypadá fakt luxusně…

22 listopadu, 2023 18:13
Reply to  RedWine

Mohu jen potvrdit,akorát zmiňované prsa 3nesouhlasi:( a byl cítit kouř z úst..

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx