Erotické masáže Praha

Adel – LoveMe Massage

Důvod proč jsem vůbec začal psát recenze je čistě český,…. až člověk není spokojen.

Jelikož už jsem OPRAVDU nikam nechtěl jít ale, když musíš tak musíš… Podíval jsem se na tapky, zjistil že jsou nějaká proma, a že teda zkusím něco z dražšího ranku. LoveMe -300 vypadalo fajn a „anime“ fotky Adel po zkušenosti se Sacurou bylo víc než vyhráno.

Volím tedy objednání přes chat… přichází dotaz jestli chci poradit a vracím odpověď, že mám jasno: Adel, Nuru 90min na nejdřívější čas dopoledne, který může. Odpověď jestli nemůžeme změnit na B2B, chtěl jsem vyzkoušet Nuru tak se divím, ale než něco napíšu přichází info, že došel nuru gel… po chvilce smlouvání akceptuji B2B ldyž vypadá Adel na fotce tak sexy a z popisku vyzařuje, že bdue v 69 snad celou masáž. Dostávám info, že 11:15 je volná a domluva vyřešena.

V průběhu dopoledne dostávám zprávu zda můžeme masáž odložit což akceptuji ikdyž jsem chtěl co nejdříve dopoledne a dostáváme se finálně na čas 11:40. Lokalita Bílkova nalezena ale vchod už s problémy, následně se dveře otevřou a bojím se že mě někdo přepadnul. Vypadá to jak při rekonstrukci nebo minimálně v průběhu. Za pultem dvě osoby + Adel uvítání. Platba probíhá jak kdybych kupoval nějaký kontraband ale je mi nabídnuta voda či panák. Ještě chvíli čekání a jde se na „pokoj“. Ikdyž je má recenze dřívějšího data než recenzent předemnou musím bohužel souhlasit a je to i důvod proč recenzi píšu. Prostory jsou s trochou nadsázky otřesné v porovnání s tím kde už jsem zavítal. Projdete kolem baru, následují otevřené dveře na WC, pak se zastavíte u pračky kde je i sprcha které chybí dveře. Evidentně tam původně byly projdete až do pokoje, kde je matrace. Prostoru tam moc není ale není to na škodu. Spíš zmíněnou absenci zrcadel musím potvrdit a bohužel i to ostatní. Společná sprcha před byla vyloženě povinnostní, doteky chladně přijaty takže rychle ukončena a pojďme na masáž. Ulehám a začíná masáž studeným olejem, taková kamarádská, střídaná s hlazením a škrabkáním. Určitě to byl příjemný relax ale nebylo to asi to pro co jsem přišel.

Zájem o ostatní partie jsem neevidoval a to jsem se řádně připravil na anime slečinku:) Po 30min otočka kdy jsem si mohl prohlédnou ta kůzlátka, a pěknou slečnu z KAZ. Semtam snaha se dotknout bez odezvy tak jsem to vzdal, chvíli si sedla na reverz což bylo asi nejlepší z celé akce a pak se dala do práce:) Během toho šla 2x pryč protože někde bylo zamčeno nebo nebylo zavřeno, potřetí se otevřely dveře samy, .. prostě někdy se to tak sejde:)

po asi 60min se povedlo i přes obvyklé obstrukce dojít do cíle, vycukáno jest a následovalo škrabkání s hlazením. Říkám si že tady to asi skončilo a jelikož mě čekalo ještě spousta jiné práce ten den radši jsem pokynul, že půjdeme do sprchy. Tam probíhalo to co na začátku, umýt hrudník záda a rychle pryč.

U baru frajer dotaz jestli vše ok, tak říkám, že jo protože holka za to nemůže ale jak jsem viděl recenzi kolegy asi to je běžné. Myslím, že v tomto salonu to úplně nehraje a nečekám že se dlouhodobě udrží s cenovou hladinou a službami, které jsem zažil. Nesedí fotky ani popis…

BTW je mi jasné, že věk a fotky nejsou 100% ale pokud slečna pracuje v oboru 5let a má v profilu 19 taky to není ok.

B2B

90min (dveře/dveře 80min)

2700Kč s tapka kódem jinak 3000Kč (never)

Hodnocení recenze: (špatná)

https://www.tapky.info/?4866,adel-loveme-massage-727-855-109-727855109

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx