Erotické masáže Praha

Kate Infinity

Pokračování naši rozlučky. Po masáži s Kirou jsem čekal v pokoji na masérku Kate. U Kate jsem již byl, tak byla trochu překvapená, když mě viděla. Dohodli jsme se, že už do sprchy nepůjdu, když jsem nahatý. Kate se začala předemnou smyslně svlékat. Je to hezká, hubená brunetka s vypracovanou postavou. Prsíčka ideálně do ruky a obličej neskutečně podobný Seleně Gomez😀 i s tou pihou.

Lehám si na břicho a oproti Kiře nezačíná žádná romanťarna, ale Kate si na mě ihned sedá a začíná dráždit pipinou. Na můj vkus používá až moc oleje, ale někdo to tak má rád. V zrcadle sleduji, jaké veletoče na mně dělá. Po chvíli se otáčí a začiná mi masírovat chodidla, v zrcadle sleduji její vrtící se prdelku. Na to jak je holka malinká, tak má opravdu páru.

Zhruba po 10 minutách se otáčím na záda, Kate si na mě sedá a prosím ji o trochu zvolnění. Najednou jako by otočila, hraje si s mýma bradavkama a prsníma svalama celkově a jemně po mně jezdí pipinkou. U toho si příjemně povídame. V minulé recenzi jsem si trochu stěžoval na horší češtinu, ale tentokrát se rozpovídala a říká mi i něco z osobního života. Po dalších zhruba 15cti minutách se otáčí po polohy 69 a začíná pořádná honitba (již jsem se 2 krát udělal s Kirou😀) Kate mi říká sama od sebe, že mě chce udělat, i když jsem ji sdělil, že jsem už 2krát byl. Mám neskutečný výhled na její pipinku, krouticí se zadek a abych se přiznal, vůbec netuším, co se dole děje. Po chvilce to nevydržím a je hotovo.

Jdeme spolu do sprchy, mejeme se, laskáme a najednou se Kate otáčí zády, řekne mi ať ji stimuluji bradavky a začíná další masturbace. Přichází udělaní číslo 4 za poslední 2 hodiny. Odkulhávám z vany😀strojím se a s klukama hurá do hospody.

Klasická masáž

60 minut

1900 korun

Doporučuji

IMG_2711-683x1024.jpeg

3.4 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx