Erotické masáže Praha

Teri masáže

Na tuhle slečnu či paní už jsem se dlouho těšil, ale termíny má nepravidelné, obvykle úterky a čtvrtky a od doby, kdy je mimo provoz onen známý velký inzertní server na tři písmena, ani nemá aktivní inzerát. Nicméně jsem to měl uložené z dřívějška, a protože mi napsala sama od sebe a nabídla volné termíny na minulý týden, které se shodovaly s mými možnostmi, řekl jsem si, že ty nadmíru dobře vypadající silikony konečně poznám 🙂 Screenshot inzerátu přikládám.

Lokalita Praha 5, dotyčná dost dá na diskrétnost, takže nebudu psát přesnou adresu, ale nejbližší velká ulice je Pod Stadiony. Telefon 603 418 095.

Domluva po sms bez problémů, takže jsem se minulý čtvrtek dostavil k menšímu RD ve vilkové zástavbě, kde si půjčuje přízenmí byteček. Oproti recenzi kolegy zdražila, masáž je nyní za 2100.- bez uvedení času a na hodiny skutečně nekouká a sprchu atd. také nezapočítává.

Z fotek slečna budí spíš dojem MILFky, ale v reálu je to hezká mladší holka do třiceti, vzhled docela atraktvní, čekal jsem to ze starší recenze kolegy horší.

Slečna je velmi zdrvořilá a vykání je prý dané její civilní prací, kde je na to zvyklá. Panuje milá atmosféra, nepůsobí to odtažitě, spíš jako pán – služka.

Masáž začíná velmi záhy, olej krásně teplý, místnost možná až moc provoněná indickými tyčinkami, ale vynahrazuje to výbornou částí na břiše, kde je znát, že má vzdělání v oboru, jak jsem se v průběho dozvěděl. Osobnostně jsme si zřejmě velmi sedli, nemohl jsem si naprosto stěžovat na nehovornost nebo omezené, stručné odpovědi, vzájemné sympatie byly docela velké. Hovor ale nebyl na úkor masáže, i když mohl být, ale nezneužila toho.

Sestavu má dobře najetou, po otočče následovalo dobré B2B, má přirozeně smyslný pohyb a vnímá, co kde zabírá a co ne, i když to místy působilo, jako by se za tu práci styděla. Slečna má bohužel striktní čáru nejen co se initmnějších aspektů masáží týka, ale i ve všem, co si holky normálně vyhrazují pro parntery. Takže i když některé ty věci dovolí, je strasně cítit, že jí to není příjemné … a pak to není příjemné ani mě. Abych mohl být s masáží spokojený, potřeboval bych mnohem víc živočišností a náznaků sexu, což v jejím repertoáru ani přirozenosti bohužel není. Co mě naopak potěšilo byla její chuť si některé masážní „speciality“ vyzkoušet, i když to sama od sebe nechtěla říct nahlas :), ale v té atmosféře porozumění jsme se toho bez trapasu dobrali a rád jsem ji vyhověl. A to do značné míry pomohlo i té sexuální rovině, tím spíš, když si na konci řekla o velký výstřik.

Ani tak ale smajlíka nedám. Nebylo to špatné, to rozhodně ne, ale ani nijak extra dobré, tedy pokud preferujete divočejší a víc erotický, svádivý, „sex bez sexu“ průběh, … což je i můj případ. Masáž jako taková dobrá, fotky i věk slečny sedí, prostředí OK, ale … 2100.- se dají v Praze na masážích utratit lépe, je mi líto.

B2B erotická masáž
60 minut (i se sprchami atd. o něco přetaženo)
2100 Kč

(průměr)

https://www.tapky.info/?3357,teri-teri-masaze-603-418-095-603418095

Screenshot-Teri_masaze_Praha_5_-_603418095-2.jpg teri1-0.jpg teri2-1.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx