Erotické masáže Praha

Stefani – Avalon Club

Nad Stefani jsem dlouho přemýšlel. Pěkný UK s hodně dobrou postavou, dost hubená a menší prsa – to já rád.

Při vstupu se bordel mamá ptá na typ služby, volím tělo na tělo s bonusem striptýz. Stepfani je velmi příjemná, ze začátku trošku stydlivá. Společná sprcha nenabídnuta, ale měl jsem tam ten striptýz. Takže se osprchnu sám, lehám na futon a začíná masáž, relativně dobrá sportovní masáž, umí i přitlačit – Stefani je stále oblečená. Sem tam nějaký šahaní na Vendelýna a projíždění zadku.

Po cca 20 minutách zavelí k otočce, takže se na ní začínám fakt těšit. Kompletní GFE s hekáním, sténáním, škrábáním atd. -> prostě super.Musím říct, že honění ze zadu za zády v poloze na koníčka mě fakt dostalo, chvíli jsem si myslel, že spolu snad i prcáme. Pravdu je, že letmý dotyky na kundičku jo, ale fakt jen málo -> no co neměl jsem pussycat. Chvíli to udělání já i ona oddalujeme, ale pak se prostě nedá, to hekání do ucha je TOP.

Jakmile je dirty business za náma, tak mě utře a přitulí se a kecáme -> čeština je trošičku horší, ale dá se. Je to mladá holka, takže společný téma se najde vždy.

Vřele doporučuji, zatím asi nejlepší masáž, kterou jsem zažil. S Angels se to nedá ani porovnat (strašně nafoukané pěkné pipky).

Doporučení: dal bych si příště spíše bubble show, která je v ceně za 2400 Kč, místo striptýzu, protože byl takový nijaký – ono moc vzrušení navíc nejde čekat, když už vám prohání Vendelýna :D. U Stefani bych asi příště dal i pussycat, jestli nabízí, protože kundička byla velmi slušná a případně i líbačku na rty – nevypadala jako špíndíra ba naopak. Jediný co bych vytknul je opálení, to takový zdaleka nebylo.

Shrnutí:

stefani_01.jpg

3.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx