Erotické masáže Praha

Vanessa – Secret place

Objednání a vstup:
Objednání den dopředu přes WhatsApp. Operátorka je milá a úslužná. Zde naprosto v pohodě. Podnik sídlí na Vinohradech v klasickém činžáku ve sklepě. Vstup je bez zvonku – napsal jsem zprávu a slečna mi otevřela do dvou minut. Vstup je diskrétní – ulice je poměrně tmavá, zastrčená rušnému dění.

Šmajchlkabinet:
Malý. Asi toto jediné slovo by stačilo k popsání podniku. Pár pokojíčků (3?) a jedna mini koupelna s ještě menším sprcháčem. Vše čisté a útulné. Samozřejmostí je všudypřítomné šero, na které si začínám, chtě nechtě v salonech, zvykat.

Vanessa:
Drobná holčina původem z ukrajiny. Brunetka, bez estetických úprav. Česky se dorozumí velice dobře. Je milá, ač první dojem byl trochu rozpačitý. Během akce ale pookřála a dalo se pak s ní celkem fajn pokecat. Co je ale naprosto výstavní je její postava a celkový look. V obličeji je na ní poznat ukrajinský původ v tom dobrém slova smyslu. Krásná tvářička bez jakékoliv vad. Prsa taková ta lolitkovská, která se derou z hrudi na světlo boží 🙂 Dle mého dvojky. Zadek pevný, krásné kulatý.. zda sportuje nevím, ale pokud ne, tak má špičkovou genetickou výbavu. Dole vyholená úplně dohladka a voňavá. Celkově perfektní tělo a musel bych hodně vzpomínat, zda jsem někdy viděl lepší. Věk +- sedí . Celkově působí jako mladá holčina, za kterou se na ulici otočíte.

  • Akce:
    Přivítání bylo studené. Bez pusy, podání ruky a poměrně strojené. Nabízí mi svojí kolegyni s tím, že se mohu ještě vybrat. Ta ovšem asi nemá svůj den a práskne dveřmi, aniž bych ji alespoň zahlédl. Poté jsem začínal tušit průšvih, když mi Vanessa oznámila, že se s klienty sprchovat nechodí. Okey.. šel jsem tedy sám ve výsledku to nebylo špatné rozhodnutí, protože koupelna fakt mikro.
    Po návratu do pokoje Vanessa nezdržuje a hned přichází – bohužel dole s kalhotkami.. v té chvíli jsem ještě více  znejistěl. Jako hlavní důvod proč chodím na masáže je pohled na krásnou nahou dívčí postavu… Ale toto? Kalhotky? cože ? Mlčel jsem raději a zalehl na břicho. Vanessa se pouští do akce. Masáž je to poctivá. Lokty, síla i prsa… To vše použila a já vrněl blahem. Po chvilce jsem se tázal, zda se odhalí i dole. Odpověď byla kladná. Hurá! A opravdu – po chvilce kalhotky odhazuje a já se otáčím na záda. Ruka šmátralka nenarazila na zábrany, navštívila prsa i spodek, vyjma vnitřku, který nikdy u holkek nezkoumám 🙂 Zážitek z to byl nádherný, tak po chvilce zdárně kapituluji. Přesně 34 min od vstupu. Co dál? Navrhuji, že Vanessu namasiruji. Odpověď opět kladná. Tak ji chvilku patlám záda..pak se ještě jednou prohodíme a ona mě škrabká nehty na zádech, což me dostává do extáze. Husí kůže se mi střídá s pocity euforie. Holčina opravdu ví co dělá. Následoval konec a Vanessa se mi přiznáva, že je dost unavená a není ve své kůži. Celkem ji to i věřím…proto možná i ta absence GFE. Přichází však zdržení, kdy se kolegyně snaží spravit neodtékající umyvadlo, tudíž nemohou do sprchy. Jako správný gentleman nabízím pomoc s opravou a vůbec mě nemotivuje vidina tří polonahých masérek v mini koupelně a jednoho opraváře – mě. 🙂 nakonec to holky zvládly, umyvadlo v cajku a já se mohl omýt.
    Po hodině a 10 min opouštím salon.

Závěr: zprvu negativní pocity vyvážila prima masáž od nádherné holky. Pokud Vanessa zapracuje na drobných detailech, stane se zní hvězda.

+Vanessa se svým vzhledem
+ Čistý salón

– trochu absence GFE. Možná únava masérky?
– nemožnost sprchy s masérkou

Mix 60 min

Se slevovým kódem „tapky“ 1900 Kč

https://www.tapky.info/?4785,vanessa-secret-place-606-566-696-606566696

Celkové hodnocení Super 🙂

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx