Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit Hall

Pobočku RH na Vinohradské jsem navštívil o letních prázdninách. Zvolil jsem b2b masáž na 60 minut. Za 1900 Kč + dýško pro masérku. Sacuru jsem rezervoval tři dny předem přes WhatsApp.

Na pobočku jsem dorazil včas. Zazvonil jsem a obratem jsem byl vpuštěn. Šel jsem k recepci, kde mě za chvíli vyzvedla Sacura. Přivítala mě polibkem na tvář a podáním ruky. Bylo mi nabídnuto pití a následně jsem byl odveden na pokoj.

Scaura je mladá drobná dívka s asijskými rysy, má velké prsa a sexy oči. Dlouhými hlubokými pohledy do očí během masáže dívka rozhodně nešetřila.

Masáž začala společnou sprchou. Která byla očistná, ale i dost kontaktní. Konečně jsem si mohl osahat její ženské zbraně a ona si mě trošku pohonila plus probíhalo nějaké mazlení ve stoje v objetí. Poté následovala masáž na břiše. Byla hodně mazlivá proplétání rukou, hlazení ve vlasech, okusování ušních lalůčku a občas nějaký polibek na tvář a krk. Poté po mě začala klouzat svým tělem a poctivě mi hladila koule a honila penis zezadu a masírovala ni stehna i zadek. Po asi 20 minutách následovala otočka. Začala mi masírovat penis mezi prsy a přitom se mi hluboce dívala do očí. Měl jsem co dělat, abych to ustál a musel jsem jí trošku přibrzdit. Poté se otočila do 69 a vystrčila na mě svou kočičku. Tak jsem ji jemně hladil přes zadek a občas i přes kočičku a ona zatím simulovala orál honěním a foukáním horkého vzduch na penis, což bylo dost příjemné. Poté se zase otočila a probíhalo mazlivé b2b s hlubokými pohledy do očí troch jsem si pocumlal její kozičky. Zakončení proběhlo honěním penisu mezi jejími prsy, které s už nedalo vydržet a následoval mohutný výstřik. Nějaký čas ještě zbyl, tak jsme se ještě chvíli mazlili a povídali si. Poté jsme šli do sprchy, kde jsme se společně omyli od oleje. Následovala platba + dýško. Rozloučení se  polibkem na tvář. Pobočku jsem opouštěl asi po 1 hodině a 5 minutách po vstupu.

Hodnocení za mě (super,dobrá), klidně bych si masáž se Sacurou zopakoval. Nejlepší na Sacuře jsou ty její sexy oči a hluboké pohledy, prsa a GFE přístup.

https://www.tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Sacura.jpg

3.5 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx