Erotické masáže Praha

Jasmína – Luxury Grand

Opět jsem se v rámci plnění pracovních úkolů dostal na pár dní do naší stověžaté. A protože se termíny ambasadorky od Luxury Grand, kterou jsem měl i díky její zdejší komunikaci v hledáčku, zrovna vešly do volnějšího dne, padla volba na ni. Předem říkám, že recenze může pro někoho vyznít s negativy, ale v tomto případě byly zaviněné souhrou několika okolností, které masérka ani salon nemohly ovlivnit.

Objednání přes whatsapp bez problému, den předem jsem si vybral první ranní termín, který mi ze salonu vzápětí potvrdili. To však při zpětném pohledu beru jako chybu na svojí straně. Hotel, ze kterého jsem na ranní masáž vyrážel, byl totiž skoro hodinu cesty od salonu a při započítání přípravy na masáž mi to vyšlo, že musím vstávat celkem brzy, abych to všechno s rezervou stíhal. Můj předchozí den byl nečekaně hektický a skončil dosti pozdě a navíc jsem byl rád, když jsem do sebe za celý den kromě asi deseti kafí nacpal jednu bagetu. Na masáž jsem tak dorazil nevyspalý a vážně hladový, což se pak zákonitě projevilo. Uvědomil jsem si to, až když jsem odcházel ze salonu s třesem v rukou, jinak bych masáž asi zrušil.

Při příchodu do salonu si mě asi minutku po kontaktu operátora/ky vyzvedává sama princezna Jasmína v civilním oblečení. Pokud se tedy ty kožené kalhoty, o kterých už tu někdo psal, dají nazvat civilní 🙂 Tady jsme měli postaráno o chvilku napětí, protože těsně přede mnou do domu vcházel nahrbený a dosti zanedbaný osmdesátník s holemi a jako první se s Jasmínou ve dveřích potkal on. Ta rána, když o zem udeřil kámen, který jí spadl ze srdce, když za chudákem seniorem uviděla mě, byla slyšet až na druhé straně Vltavy.

Hned mě zatáhla za dveře do salonu, kde jsme se tomu zasmáli a představili se. Holka je na první pohled kočka a nezkažená žádným zákrokem. Možná by jí ještě víc slušelo, kdyby měla méně šminek na tváři, ale to už je její věc a taky věc vkusu. Nebyla nijak extrémně namalovaná, ale jsem zastáncem přirozenosti. Postavou drobná a štíhlá jako proutek. Máme pokoj se sprchou, je mi nabídnuta společná. Přijímám a děvče mě posílá napřed a odbíhá pro olej, což mi dává možnost ještě jednou vydrhnout důležitá místa.

Po asi dvou minutách se vrací s olejem a sklenicí vody pro mě a už jen v župánku, který hned odkládá a připojuje se ke mně. Konečně ji vidím nahou. Uváděné rozměry nejspíš souhlasí, ke svojí štíhlé postavičce má velikostně adekvátní roztomilá a krásná prsa, pod nimi při pohybu vidím jemné obrysy břišních svalů. A ten zadeček, to je něco, co bych chtěl držet v krizových momentech života, protože mi každé jeho chytnutí a zmáčknutí přineslo mír v duši a obnovilo víru v lidstvo. Na těle pár tetování, mně se líbily. Sprcha je nejen očistná, ale i hodně mazlivá a příjemná. Jako první ve sprše probereme zákazy, co dělat a co zas ne. V rámci pravidel má zákazů pomálu – nestrkat prsty dovnitř, nelízat (nejsme na pussycat) a neslinit si prsty, jak to někteří dělají, když chtějí dráždit klitoris. Pak to Jasmína rozjede a chvilku to vypadá na zakončení už tady a myslím, že kdybych si o něj řekl, neměla by problém.

Jdeme ale po chvilce na futon, polije mi záda olejem a začne b2b. Standardní masáž zad nebo nohou nečekejte, na uvolnění namožených svalů je potřeba jít jinam, tady je to jen čistá erotika. Klouže se po mě po všech částech těla od lýtek až po krk. Vytasila i drápky, se kterými umí poškrabkat na správných místech. Každou chvíli zajíždí mezi nohy hladí celou oblast. Pak si mě otáčí do sedu proti zrcadlu klekne si za mě a honí. Když mě otočí na záda, proběhne i 69 a děláme si to navzájem. Kundičku má moc hezkou a dává mi jí k dispozici po celou dobu masáže.

Nejkrásnější poloha byla, když si pak sedla na moje stehno, jednou rukou mě objala, já se obličejem přitiskl na její prsa a krk a ona mě honila. V tuhle chvíli jsem měl říct, ať mě dokončí, protože to pro mě byl vrchol, ze kterého už jsem jen padal dolů. Myslel jsem, že jsem možná trochu nervózní, ale to problém nebyl. To bušení srdce a slabost v nohách nebyla nervozita, ale nenajedení a nevyspání (což jsem si uvědomil, až když mě ta slabost nepřecházela ani venku). Navíc se snadno předráždím. Když mě holka honí a pak přestane a udělá to ještě několikrát, tak pro někoho tím oddaluje orgasmus ke konci masáže, ale já ho už pak nedokážu dosáhnout. Když se to zkombinovalo s hladem a únavou, zůstal jsem bez orgasmu. Jako stále masážník-začátečník pořád objevuju svoje reakce těla na tuhle specifickou službu, protože téměř všechny sexuální akty, co provozuju mimo masáže, jsou založeny primárně na mojí aktivitě. Pokud jsem třeba v pozici, kdy jen přijímám, ať už mi to holka dělá rukou nebo pusou, tak mě chce prostě udělat a neoddaluje a nepřestává a já tak na oddalování nejsem zvyklý. Jak sama Jasmína řekla, je tyhle věci potřeba komunikovat a masáž si přizpůsobit podle sebe. Mám tedy do budoucna další rady a zkušenosti, jak si to užít lépe. A protože příští návštěvu chci být zase u ní, bude už vědět, jak na mě 🙂

Mám jen jednu drobnou výtku. Na konci nebyla společná sprcha, Jasmína mě poslala se osprchovat a sama zmizela, než jsem k tomu stačil cokoliv říct. Záda od oleje se mi samotnému nemyly úplně snadno 😀

Jasmínu doporučuju každému, komu se líbí krásná děvčata s tělem víly.

Hodnocení

Erotická masáž o 60 minutách za 1900

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

 

img-7604-1152x1536.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 listopadu, 2023 20:28

Super recenze  👌  i zábavná  😃 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx