Erotické masáže Praha

Mia – Candy Shop Massage

Chystal jsem se do Candy zopakovat s Reginou (recenzi na ni mám v šuplíku, i když i po updatu to asi bude celkem nošení dříví do lesa, v tom nejlepším smyslu), ale udělala si po delší době pauzu – a vy jste mne tady nalákali na Miu (která nebývá na place často)…

//Vsuvka: Asi jsem měl na Miu až trochu přehnaná očekávání po dvou nedávných masážních smrštích jinde, do nichž jsem se sám dost aktivně zapojil – ještě nedávno bych nevěřil, že je něco takového možné, ale díky těm masážím a že zde pozorně čtu recenze od vás protřelých, jsem hlavně ve druhém případě poměrně nezkušenou masérku rozvášnil jemnou, víceméně jen povrchovou ruční prací tak, že se přestala ovládat a chtěla se na mne naostro nasunout a zprvu byla dotčená, že jsem to bez kondomu, který jaksi ani mne nenapadlo si na masáže nosit, odmítl dopustit – ale i pak stál zbytek masáže oboustranně zato, včetně toho, kdy se mi nejmenovaná plně oddávala v 69 na boku v takové až gymnasticky rozevřené roznožce – i na to mám recenzi napsanou, jen jsem se ji sem zatím neodvážil dát; navíc po té 90minutové masáži se mi teď budou asi všechny 60minutové najednou zdát krátké …konec vsuvky o jiné masérce//.

Ale Mia nemá chybu, měl bych ji vlastně od začátku do konce jen chválit a doporučovat začátečníkům i zkušeným (máte-li aspoň těch jejích 175 cm). Velice milá, pozorná a spořádaná dívčina, krásná v obličeji i sportovní postavou, 22 let bych jí i věřil (jinak některé fotky v Candy jsou obzvlášť zavádějící: takovou Reginu dělají o dost širší, než je, Miu zase tenčí). Tu výšku Mii jsem si užil, kdy hlavně ve sprše je výhodou při objímání nebo že mi tak vzdychala přímo do ucha. Normálně věnuji úvodní sprchu spíše pokecu, což se řekl bych osvědčuje oboustranně (jako že mně i masérce), ale po tom, co jsem tady už načetl v souvislosti s Candy a i s Miou, jsem si myslel, že bych mohl jednou pomyslet na 2 kola, což jsem Mii taky řekl a rychle mi ho v přivinutí postavila, prohmatávala, honila za zády – myslím, že kdyby si ho dala mezi stehna nebo si k němu ještě klekla, tak že by se to i povedlo, ale na to nedošlo a nechtěl jsem to už déle protahovat a těšil se na postel (jak tu matraci nazvala). A už ve sprše jsem se opatrně přesvědčil, že Mia nebude mít potíže nechat se něžně dotýkat a hladit kdekoli a přiměřeně u toho vzdychat – ale na rozdíl od těch předchozích dvou divokých masérek mi její reakce přišly přece jen spíše profesionálně dobře předstírané.

Masáž na břiše byla vynikající. Bylo poznat, že Mia o masáži něco ví, přitom má i svůj osobitý rukopis. Zajímavým prvkem bylo takové směrově prokládané ťapkání zápěstími po zádech. S citem použila např. lokty, sedala si i rozkrokem a párkrát se jím i projela, kozičkami taky. Už se mi přesně nevybavuje, co mi to dělala s krkem a uchem, jen že jsem to zažil takto poprvé a bylo to moc fajn. Ke kámošovi pod břichem se jednou protáhla rukou, což už byla předzvěst otočky.

Možná to bylo i tím časem stráveným ve sprše (a taky prostoji při příchodu v baru, při svlékání atd.) a mohlo být už i po polovině, ale na zádech Mia poměrně brzy přešla k závěrečné fázi. Předcházelo tomu pár sklouznutí, kdy mi nabízela kozičky i do pusy, ale já ji je raději opět ručně masíroval, což se jí myslím líbilo. Potom tělem kolmo, kdy už se věnuje taky tomu mému dole a zároveň ji můžete jemně masírovat obouručně nahoře i dole – kdy více, ale pořád decentně, vzdychá – a vrcholem celé masáže byla imitace styku: Mia čelem ke mne přiráží v pevném sevření toho mého dole mezi jejími stehny (a i když je Mia dole dost „pyskatá“, myslím, že šlo stále jen o vnější kontakt 😊) – měl jsem dojem, že se Mia snažila, abych se tady už udělal, ale mně je líto předčasných konců…

K mému překvapení Mia nepoužila k samotnému honění více technik a pozic: jednu už nevím přesně jakou a pak na koníčka za zády, a i když to bylo pořád naprosto příjemné, tak nebyl problém tomu odolávat. O 69 jsem si řekl a v ní to probíhalo po nejdelší dobu, ale v takové přisedlejší, čímž jednak mému neudržení se trochu bránila a jednak se mi ji hůře dráždilo na tom správném místě, že postupně přestala i vzdychat – a asi i tím, jak se při své zodpovědnosti soustředila na mé dokončení – a z toho možná, po těch dvou nedávných vzájemných divočinách jinde, vznikl ten můj malinko pocit zklamání. Ale člověk nemůže vždycky všeho dát i dostat plnými hrstmi.

Mia to ze mne dostala, když byl cca nejvyšší čas. Po jemném otření a přilehnutí se ptá, jak se mi to líbilo, ale o GFE jsem se v tom doznění snažil spíše já. Nicméně v závěrečné sprše se Mia – za dalšího konverzačního sbližování (Mia je na tom s češtinou celkem obstojně) – postarala sama o mou očistu snad ze všech masérek dosud nejvíc a na odchodu s dvěma pusami a úsměvem mi řekla, ať zase přijdu. Což určitě do budoucna nevylučuji.

Mezitím se za nedotaženým závěsem na chodbičce prohnala (podle fotek a rozvrhu jasně) blondýna Alina, tak jsem si ale pomyslel i ni. Ale i Mii, jako všem masérkám dosud (i těm, které jsem nerecenzoval) dávám usměvavý smajlík.

Hodnocení:  super, dobrá

Masáž: Tělo na tělo

Délka: 60 minut

Cena masáže: 2 000 Kč + menší dýško (placeno po; dala mi vybrat, kdy chci zaplatit)

Odkaz: https://tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mia-8.webp

3.5 6 votes
Hodnocení recenze
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 listopadu, 2023 15:56

Ty tvoje vsuvky zní zajímavě, doufám, že je sepíšeš 😉

20 listopadu, 2023 06:56
Reply to  ExPlayer

Našel jsem, díky :))

Ale teda je jí obrovská škoda, po své recenzi jsem byl na opakování, na které ale nedorazila, prý jí nebylo dobře a salón se mi snažil najít náhradu, já se tehdy otočil do Candy s tím, že za ní půjdu jindy. Jako omluvu jsem dostal zadara striptease před masáží a přestože by mě nikdy nenapadlo si zrovna tohle přikoupit, tak v jejím provedení fakt masakr. Mi sice tvrdila, že zaspala, ale já poznal, že spíš měla mensky. Masáž byla slabší s většími časovými ojeby, takže z 90 minut bylo vlastně jen 60. Proto jsem třetí opakování odkládal a teď vidím, že už je to passé.

19 listopadu, 2023 23:21
Reply to  ExPlayer

Hele playere, ser na to. Nic tím nezískáš ty, ani my, ani ona. Dal jsi dostatek indic už pod Krtkovou recenzí na to, aby každému, kdo tvé komenty čte, došlo o koho jde a možná právě proto již zmizela. Buď rád, že se ti něco takového „extrémnějšího“ přihodilo a že jsi dokázal holku, která tě původně chtěla vyhodit natolik uvolnit a nech si to pro sebe.  🤐  👌 
Pokud si správně pamatuji, jsi to právě ty kdo zde řešil, že v recenzích uvádíme detaily, které mohou masérkám uškodit, nebo se mýlím?

Last edited 5 měsíců před by Sktr
Gopetak
23 listopadu, 2023 00:01

Zdar chlapi, jak jsem četl tuhle recenzi, napadlo mě jedna věc, jezdila kundou i po péru když si psal, že šlo o vnější kontakt u koníčka? (nebo celkově máte zkušenosti, že tohle holky na masážích dělaj?) Jde mi o to, že z masáží ještě moc zkušeností nemám a rád bych na nějaké zašel, ale nerad bych z nich dotáhl něco domů…pokud je většina holek takle odvázaná 😀

23 listopadu, 2023 07:34
Reply to  Gopetak

Vse jde slusne zregulovat, rekneme jakoby mimochodem, takze to nenarusi prubeh masaze. Z podstaty veci ano, neco si domu muzes pritahnout, ale to muzes z mnoha jinych mist. Na masaze chodi casto lidé, kteri se ze zmineneho duvodu bojej na privat. Vyraz, neres, uzij si to a nestresuj se. Holky se hlidaj a ze by najednou nasedly? Neboj, to se ti nestane i kdyz po tom nakonec budes dost mozna touzit 😏

Gopetak
23 listopadu, 2023 20:23
Reply to  long.tongue

Ze by vylozene nasedla se nebojim 😀 to mi je jasne, ze si holky davaji taky pozor, spis mi slo o to klouzani kundou po peru, jestli se to bezne deje, protoze tohle mi uz prijde celkem i riskantni v pripade, ze by nejaka maserka treba neco mela.

23 listopadu, 2023 20:32
Reply to  Gopetak

Jak ktera slecna. Urcite si s tim poradis. Neres tyhle veci, proste jdi a ono to nejak dopadne. Jestli jdes poprve, neobjevuj, najdi si holku, ktera se ti libi a ma dobry recky. Bud milej, na nic si nehraj a uzij si to.

Gopetak
23 listopadu, 2023 20:21
Reply to  ExPlayer

Muj dotaz se třeba týkal i konkrětně Mii a toho jak si masáž popisoval 🙂

13
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx