Splašky a smyšlené promo recenze

Dominika – Matahari

Uvod

Trochu starsi zazitok, ale pridavam, mozno sa niekomu zide.

Objednanie

Objednaval som sa klasicky cez telefon. Den predtym mi prisla potvrdzovacia SMS.

Salon

Pobocka Matahari na Truhlarskej je fakt blbo umiestnena (viz. ostatne recenzie). Obcas tam je celkom rusno, hlavne ked sa kusok dalej promenaduju politici 🙂

U vstupu bar/recepcia, vchodove dvere mali otvorene, takze v kombinacii s ulicou vstup este horsie. Masazna miestnost prijemna, sviecky. Na zaciatku tam bolo viac svetla, co mi vyhovuje, aby som niekde nezakopol a nespadol.

Dominika

Zial tentokrat sa mi Dominika uplne netrafila do vkusu. Wow efekt sa nekonal (narozdiel napr. od Tiny). Fotky su trochu zavadzajuce. Sice to je ona, ale je nutne brat ich s rezervou („neaktualizovane“, brisko atp.). Navyse prisla uplne nenamalovana, co u nej by normalne (mimo pracu) nevadilo, ale mne osobne to ubera na „wow efekte“. Pocas masaze si vlasy nezopla do drdolu.

Masaz

Vzal som B2B masaz za 2300Kc. Spolocna sprcha nebola ponuknuta, na konci prebehla ale len cisto prakticky (a ani nechcela aby som ju umyl ja).

Samotna masaz velmi jemna, nezna, podobne ako pise v recenzii Darkmoon (13.4.2021). U mna vsak boli aj odlisnosti. Napr. ziadne „kontrolovanie“ tych spravnych miest, „mazleni s milenkou“ taktiez nie. Pripisujem to tomu, ze sme si asi uplne nesadli. O hranie sa s jej intimnymi miestami som neskusal, u Dominiky som tu potrebu necitil. Koniec vsak hodnotim pozitivne, nebolo to len „zbesile“ honenie, ale aj jemne „hranie sa“, striedanie rychlosti, uchopu atp.

Zaver

Dominika sa snazila, ale zial u mna nenavodila to eroticno ako napr. Tina a ani nema HW ako napr. spominana Tina alebo Nina z Luxury (o Biance/Claudii z Cherry ani nehovoriac). Ak to porovnam prave s Tinou, tak preferujem o trochu „akcnejsiu“ masaz Tiny. A hlavne sprcha na uvod, to je u mna „must have“.

Opakovat teda nebudem. A doporucenie? Podla vasich preferencii. Prejdite si ostatne recenzie, pomozu vam pri rozhodnuti.

Hodnotenie: neutralne
Dlzka masaze: 60min
Cena: 2300
Druh masaze: body-to-body
Odkaz na profil: https://tapky.info/?1205,dominika-matahari-salon-773-164-811-773164811

Fotky mi stale nejde nahrat

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
5 listopadu, 2023 00:32

Nez sem budes davat nejakou recenzi tak se nejdriv podivej jestli jsi ji sem uz treba pred rokem nepsal …. 🙄

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx