Erotické masáže Praha

Stella – Infinity

Stellu jsem navštívil začátkem léta, kdy ještě nebyla Stella, ale Angie a působila v Candy. Objednávka tenkrát přes chat na stránkách, potvrzení SMSkou.

Příchod do Candy pohodový, na baru nabídnuto pití. Přichází Stella a já koukám na drobnou usměvavou holku, která se mi moc líbí. Volba masáže, nabídnuto extras, zůstávám u standardu s tím, že v průběhu se uvidí.

Sprcha plná erotiky, vzájemného kontaktu a končí mým prvním vrcholem na menší, ale velmi hezká prsa. Jen musím Stellu brzdit, i po mém vrcholu pokračuje v rychlé ruční práci a já raději (asi jako každý) v tu chvíli potřebuju spíše oddech.

Masáž na zádech příjemná, až na jednu věc. Registruju strniště (ne teda, že by měla vousy, ale v klíně) a to chvílemi až bolestivě, což ve mě vyvolává obavy z dalšího průběhu. Ty se naokonec po otočce nenaplňují, protože Stella pokračuje sice b2b masáží, ale přímo podbřiškem/klínem se o mě netře. Masáž plná jejího těla, své bradavky mi nabízí k puse, do pusy… Do toho náznaky polibků (snaha přesvědčit mě k extras), ale tohle škádlení se mi líbí natolik, že je to možná lepší, než kdybych službu využil. Dotekům na svém těle se vůbec nebrání, spíše naopak a jde poznat, že se jí líbí. Finále při vzájemném uspokojivání, kdy mi sedí na břiše, za zády honí a já si hraji s ní. Nádhera.

Společná sprcha na konci už za účelem očisty a stihneme probrat naše plány na zbytek dne a týdne, něco málo na sebe oba prozradíme.

B2B masáž 1 hodina, tehdy 1900.

Hodnocení: super

https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2718-683x1024.jpeg

4.3 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx