Priváty v Praze

Zoe Holy Club

Zoe Club Holy

Zoe jsem potkal náhodně na chodbě u LG. Tenkrát mi připadala usměvavá, maličká, roztomilá. Byl jsem za ní v Holy Clubu s cenou 1700/1hod. Objednání proběhlo přes WA několik hodin dopředu. Jsou pořád v domku mezi paneláky na Kačerově (dříve Moncheri). Před pár dny jsem zaregistroval, že inzeruje i někde na Praze 8, tak si nejsem úplně jistý, zda ještě bude u Holy k mání. Fotky sedí, podle mě trochu zhubla.

Na místě na mě slečna působí trochu zakřiknutě, ostýchavě. Přivítání trochu chladné. Připadalo mi, že není moc dobře naladěná, úsměvy dost šetřila, skoro nepromluvila. Má lehce přes 150 cm. V obličeji výrazné líčení, stíny kolem očí. Udávaný věk je 32, ale reálně bych jí tipoval snad i míň. Postavu má za mě skvělou. Nikde nic nevisí, nepřebývá.  Jak psal kolega, mladší kolegyně by jí postavu mohly závidět. Všiml jsem si na ní jedné-dvou kérek, nic rušivého. Je docela opálená ze solárka. Na pokoji řešíme peníze… ptá se, jestli chci něco navíc (dělá snad i áčko). Když jsem ji sdělil, že na extras nemám s sebou dost love, zahlásila, že teda jen klasika. Jsem vyslán do sprchy.

Po sprše chvíli čekám. Na pokoji je i masérský stůl (v podniku dělají i masáže). Postel není, jen matrace na zemi. Akce začíná vestoje. Chvíli se snaží o GFE, hladí mě, objímá, polibky na tělo. Oplacim  stejnou minci, reaguje dobře. Naskakuje jí husí kůže, tvrdnou bradavky, občas trochu zakňourá a dole vlhne. Nechávám jí lehnout si na matraci. Lízání i prsty povoleny.  Je až nečekaně orgastická. Za pár minut jsme dotahli klitorální orgasmus. Po něm na chvili odpadla. Když jsem zapojil prsty, začala se kroutit, oči obracet v sloup.. bylo mi jasný, že dá i mokrý orgasmus, i když se proti tomu příčila a všemožně zatínala. Stačilo několik vteřin a rozjela stahy, začvachtala, naskočila ji na několika místech po těle (hlavně na zadku a stehnech) husí kůže, červené fleky a roztřásla se. Vždycky pak potřebovala pár minut na vydýchání. Chvílema mi u toho docela ostře honila péro, ale když to na ní šlo, odpadla a přestala s tím. Když jsem jí to takhle udělal třeba popáté, už ji to viditelně bralo síly, připadalo mi, že snad každou chvíli omdlí. Píchali jsme jen zepředu a zezadu. V obou polohách tomu šla ze začátku naproti. Když jsem ji začal trochu víc nakládat zepředu, dala si dolů ruku, abych nemohl úplně nadoraz. V jednu chvíli, když mi přišlo, že se každou chvíli udělá i při koitu, poskočila, omlouvala se, sbalila se do klubíčka, trochu se třásla a několik minut odpočívala, zhluboka vydechovala. Nevěděl jsem, co v tu chvíli dělat, tak jsem jí hladil po zadech. Takhle beze slova v klubíčku ležela několik minut. Chtěl jsem ji říct, že jsem pořád tady…zvláštní situace. Oral od ní snad během mé návštěvy vůbec neproběhl, ale to mi ani nevadilo. Nakonec jsme pokračovali, dotáhli ještě nějaké další orgasmy, po kterých zase potřebovala oddych. Čas se blížil ke konci. Už mě chtěla poslat do sprchy, ale ukecal jsem jí ještě k zásunu s tím, že budu hned. Minutu jsem jí píchal zepředu a když to na mě šlo, chtěl jsem jí to poslat na břicho, ale necekane mi rto ulítlo o hodně výš, až z toho slečna nebyla úplně nadšená. Samozřejmě jsem se omlouval. Pokec s ní trochu vázne, bavili jsme se v podstatě jen věcně, nepokoušela se o žádný small talk. Vyznavači pokecu z ní asi nebudou úplně nadšení. Na matraci je ale silná a já si to s ní užil. Doporučuji.

zoe_0112-0.jpg zoe_048-1.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx