Erotické masáže Praha

Alisha – Infinity spa

Znovu jsem se rozhodl navštívit salon Infinity. Minule jsem si skvěle užil saunu a tentokrát jsem dostal chuť na klasickou masáž s novou slečnou. Rezervoval jsem na poslední chvíli a volno měla Alisha. Dle operátorky sice méně zkušená slečna, ale údajně chválená.

Přišel jsem na čas, tentokrát do pobočky v Koubkově ulici. Vchod do salonu je hned za vchodovými dveřmi. Přišla mi otevřít Alisha, která mě uvítala tichým, trochu zakřiknutým, hlasem a odvedla na pokoj. Působila mile, ale na začátku mi vykala a já si kvůli tomu přišel starší než jsem 🙂 Na pokoji byla bohužel trochu zima a Alisha řekla, že musíme chvíli počkat než se uvolní sprcha, která je na chodbě. Tak jsem si zatím odložil a trochu rozmrzele čekal.

Když se sprcha uvolnila, tak jsme jí obsadili s Alishou a já měl možnost seznámit se s jejím tělem. Alisha není úplně sportovní postavy, je trochu oplácanější, prsa má pěkné, trochu povislé, s bradavkami probodnutými piercingem. Osobně mám raději sportovní postavy a prsa pevnější, ale ostudu neudělala 😉 Každopádně fotografie na stránkách jí přidávají a já měl větší očekávání.
Bohužel ve sprše se žádná velká erotika nekonala a přišlo mi, že moje doteky spíš tiše snáší než vítá. Sem tam se na mě usmála, ale nevypadalo to moc opravdově. Konverzace trochu vázla.

Po přesunu na pokoj začala vlažná masáž na břiše. Bohužel zde také nic extra nepředvedla. Jednalo se z větší části spíše o roztírání oleje. Žádná větší gymnastika se také nekonala. Velkou část masáže na břiše ležela vedle mě a masírovala jednou rukou. Pak začala masírovat zadečkem, který byl díky chladu v pokoji dost studený. Nějak se jí prostě nedařilo navodit tu správnou atmosféru. Já si v duchu říkal, že skončím s experimenty a budu příště sázet na osvědčené masérky. Část na břiše prostě trochu nuda.

Po otočce to začalo být zajímavější. Alisha začala více zapojovat svoje bujné poprsí a já si s ním mohl pohrát. Polohy však střídala trochu neohrabaně a opět spíše ležela vedle mě a používala jednu ruku nebo nohu. V porovnání s „divočinou“, kterou jsem zažil ve stejném salonu třeba s Dianou, to celé působilo trochu unaveným dojmem. Výhodou bylo, že nijak nespěchala na rychlé zakončení, a tak se jí nakonec dařilo moje vzrušení gradovat. Nakonec jsem ji požádal o zakončení v poloze 69, kdy nejprve trochu namítala, že to není součástí masáže. Když jsem řekl, že se budu jen dívat, tak svolila.

Závěr se povedl, ale celkově mi masáž moc nesedla. Asi jsme si nesedli navzájem. Masáž proběhla, ale nebylo tam nic z čeho bych byl nadšený.

Doplním ještě, že se jednalo o klasickou erotickou masáž na 60 minut za 1900,-

Celkové hodnocení neutrálním smajlíkem:

(nic moc)

https://www.tapky.info/?4825,alisha-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_4694-683x1024.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx