Priváty v Praze

Alex – Lovely Girls Privat

To mi tak zase jednou sklouzly myšlenky na neřestná témata a rozhodl jsem se, že bych si mohl udělat fajn večer.
Protože už se nám zase připozdívalo, nevím proč mne napadají takové myšlenky tak pozdě, výběr už byl omezený a tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit holky od LG na které tu je spousty kladných recenzí a hlavně na Skalku to mám docela „po ruce“. Na značkách byla Ester a Alex … tak jasná volba padla na Ester. Musím říci, že už jsem po ní několikrát pokukoval, ale vždy jsme se časově minuli.

První překvapení mě čekalo, hned při rozhovoru s operátorkou. Jak už se nám připozdívalo, tak Ester měla prostě plno plno a plno … oproti tomu u Alex jsem si mohl dokonce vybrat, kterou hodinu bych chtěl … malinko jsem znejistěl, vždy se snažím být u výběru slečen velmi ostražitý, aby když se někam teda konečně vykopu, tak to nebyl propadák … a to že jsem si mohl u Alex libovolně ještě vybrat mi přišlo malinko divný, ale známe to jistě všichni … bylo to vážně silné … a kdo kdy dodržoval svá nastavená interní pravidla a pocity do „puntíku“ … že!?
Alex má na profilu taky docela hezké fotky, pár kladných recenzí také nasbírala, tak přeci nepůjdu spát smutnej 🙂 Ok, beru tedy slečnu Alex a dávám si s ní schůzku rovnou na hodinu, ať je čas.

Další překvapení se koná v SMS, kterou mi pošle operátorka, poté co semnou udělala deal na slečnu Alex … asi už jsem nečetl nějakou dobu web LG, ale sídlo už nemají na Skalce (P10), ale kousek vedle 🙂 přišla mi adresa na Prahu 5, nedaleko Anděla … no co no … má chyba, tak se holt trochu víc projedu.

Ve smluvenej čas jsem na místě, skouknu zvonkové tablo, na zvoncích není napsáno nic, tak volám opět operátorce, že už jsem tedy na místě. Prý mám moment vydržet, že mi slečnu Alex pošle vstříc … tedy dolu … no musím říci, že tady dostává anonymita malinko trhliny … naproti přes ulici je tuším nějakej music bar či co … tedy všude okolo zrovna v tomhle místě bylo docela živo a než se pro mě Alex dostala, byť jí to netrvalo nějak výjimečně dlouho, tak bych řekl, že všichni přes ulici tušili kam volám a na co čekám. Ale možná sem jen paranoidní a v rámci zábavy jim bylo vše kolem fuk.

Alex mě pouští hlavním vchodem do domu a jedeme spolu výtahem, nahoře vcházíme do bytu, odložíme svršky a boty a uvede mě na pokoj.

Pokoj slušnej, čistej. Alex mi nabídla pití a optala se jestli bych v rámci té hodinky co spolu máme strávit chtěl ještě něco extra a nabídla mi OB a líbání. Musím přiznat, že zatím jako skalní masážník, co si občas vyhodí z „kopýtka“ i jinak než na masáži, OB prostě neberu a líbání mě s Alex netáhlo – musím souhlasit s některým z předchozích kolegů, cítil jsem z Alex cigarety, tedy pravděpodobně bude alespoň občasná kuřačka a já sem na tohle velmi citlivej.

Tedy proběhla platba, v základu na hodinu, bohužel jako nezvyklej masážník, jsem úplně opomněl „tajné heslo“ – ťapky a tak jsem to měl beze slevy za 2.200Kč, majíc u sebe v bankovkách nejméně 2.500Kč, předávám sumu Alex, beru si od ní ručník a posílá mě do koupelny.
Říkám si … nazpět mi asi ještě přinese po sprše až si rozmění, ačkoliv sem byl tak nějak připravenej, že když se zeptá mávnu nad tím zbytkem rukou, když už sem tak blbej a nevzpomněl sem na „ťapky“.

Vrátím se ze sprchy a na pokoji už mě čeká Alex ve žlutém prádélku jako na fotkách, otočená zády ještě upravovala cosi na posteli – moc hezkej pohled na ten její zadeček v těch maličkých kalhotkách. Skoro bych řekl, že se mi Alex líbila tělem více jak v obličeji.
Začali jsme mazlením ve stoje a Alex si postupně sundala podprsenku. Za mě prsa akorát tak do ruky, ani velká ani malá, prostě tak akorát a to já rád 🙂
Přesuneme se spolu na postel, ještě chvíli se spolu mazlíme a Alex se přesune dolu mezi moje nohy. Nasadíme gumu a začne kouř. Někdo tu tuším psal, že má v jazyku piercing … to uplně s jistotou nevím, protože jsme se nelíbali, ale kouř bych označil jako velmi zdařilej! Určitě ne mechanickej, krásně si ho strkala skoro až do krku, lízala ho, občas přelízla i koule a oční kontakt hodnotím na výbornou.

Někdo tu psal, že Alex si to dokáže odřídit i sama, čemuž dávám za pravdu, byla aktivní a myslím si, že pokud by někdo jen chtěl přijít a nechat tomu volnej průběh, Alex by si s ním hravě poradila. Já sem tomu naopak dal malinko průběh můj, protože jakmile trvá jedna činnost moc dlouho a k tomu všemu nevidím nebo se nedostanu na zadeček, začíná to pro mě ztrácet náboj a dřív nebo později by mohly nastat pevnostní problémy 🙂

Alex moc dobře pochopila co chci, ačkoliv sem cítil, že je vlhká, trochu se mázla a krásně se napíchla. Tady jsme se chvilku z počátku přetahovali o rytmus, což jsem poznal vcelku obratem a přenechal to celé Alex, která nakonec vymyslela takový pohyby podbřiškem, že sem měl co dělat abych to nevzdal a nezakončil už v prvním čtení.

Rozhodl jsem se to tedy vzít zase do vlastních rukou a natočil si Alex pěkně s vyšpuleným zadečkem a prohnutou v pase na mě – pohled pro bohy, ještě teď si ho vybavuji 🙂 – a začal jsem ji parádně brát zezadu, na což reagovala docela slušným hlasovým projevem. Těsně před koncem sem se ještě rozhodl pro jednu úpravu a slezl dolu z té vysoké a hlavně bohužel měkké postele, kde udržet rovnováhu a nezalehnout Alex byl rovnou akrobatickej výkon. Našteloval jsem si ji pěkně zadečkem na hranu postele a sám se postavil na zem … paráda … pokud nejste úplní trpaslíci, tak tohle mi sedlo nejlíp a pustil sem to v plné parádě do gumy s tím parádním výhledem.

Sundala mi gumu, očistila mě a padli jsme vedle sebe na postel jak podťatý … musím říci, že na tohle kardio se už začínám cítit někdy starej … zlatý masáže 🙂
Ještě chvíli jsme si spolu na posteli povídali a hladili se a následovala cesta do sprchy, obléct, pusa … čekal sem jestli nedojde dotaz na vrácení zbytku peněz, ale nedošel … tak jsme rozloučili a upaloval jsem si zase po svých …

Sumasumárum:
1h klasiky 2.500Kč – bez příplatků a bez hesla „ťapky“ (mělo být 2.200Kč), bohužel tím si u mě Alex zbytečně pokazila body. Kdyby se alespoň optala na vrácení, tak nad tím stejně mávnu rukou, holt kdo je blbej tak platí … ale takhle si holt přijdu jako vocas tuplovanej 🙂

Pokud mám říci nějaké spravedlivé hodnocení a odmyslím si drobný finanční ojeb a to, že slečna v obličeji nebyla úplně můj typ (což je jen moje subjektivní věc), ve všem mi ochotně vyhověla, kouř byl nadprůměr, určitě ne mechanickej, pohledy do očí, parádní zadeček, byla celou dobu milá i rozhovor, který jsme stihli kolem byl v pohodě, tak to hodnotím pozitivně, ačkoliv vracet se za Alex nebudu.

Odkaz: https://tapky.info/?4694,alex-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Obrazek-04.07.2023-v-17.39-kopie-1.jpg Obrazek-04.07.2023-v-17.41-kopie-0.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 října, 2023 22:22

Na obranu Alex musím napsat, že se mi vždy snažila peníze po rozměnění vracet. Takže si myslím, že to tentokrát bylo neúmyslně.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx