Erotické masáže Praha

Mia – Candyshop

Tak když máme všude ty slevy, tak je to potřeba využít! 🙂 Po nedávné návštěvě Stelly (172cm), jsem musel uznat, že i vyšší masérky mají jisté kouzlo. Na Candyshopu jsem pokukoval po nových masérkach, zaujaly mě dvě Alina a Mia. Alina na mě se svých rozvrhem působí, že to tlačí trochu na kvantitu, ale Mia se objevuje dost málo a hlavně 175cm! Takže jsem se soustředil na ní a čekal na vhodný termín. Masíruje tak 1-2 dny v týdnu a někdy třeba vůbec. Booking přes WA bez problému.

Po poslední nedobré zkušenosti v Candy (Lola) jsem vyrazil s jistýma obavama. Příchod do salonu, zdravice s recepční a hned záhy i s Miou. Opravdu vysoká, krásná UA slečna s výraznými rty (přírodní) a takovýma svůdnýma kukadlama v sexy minišatech. Chvíli přemýšlím, zda jsem vskutku v erotickém masážním salónu a nebo někde na módní přehlídce. Mia je opravdu kost!

Beru vodu a jdeme na pokoj. Dotaz na druh masáže, ani nevím, co jsme vybrali, ale asi B2B/hodina/1800CZK (sleva 10%). A i když extras už moc neberu, tady je mi nabízeno líbání. Mno líbačka s touhle modelkou, to je doslova povinnost! Takže 500CZK navrch.

Už od prvního okamžiku je Mia, ten druh masérky, co se opravdu stará, aby bylo všechno perfektní. Hodně komunikuje, čeština zde není problém. Sprcha nezklamala, řekl bych že tady to je kombinace toho nejlepšího, co můžete zažít….vášnivá líbačka, pérko (© Stella) v její neustálé pozornosti – tuhle honěné za jejími zády, tamhle mezi jejími stehny a opravdu rajcovní je, když si před Vás klekne a pěkně leští a hází u toho ty její svůdné pohledy a při dosti uvěčitelně vzdychá….příležitostí k prvnímu výsřelu je opravdu mnoho….po dobrých 10-15minutách brzdím a velím raději k masáži 🙂

Masáž na břiše začíná opravdu takovými prvky sportovní masáže, kde se mi potvryuje, že Mia má skutečně certifikaci na tento druh masáře a je to znát. Nicméně, hned záhy už to je nefalšovaná erotická masáž – čeká na Vás nejedno zastavení a poctivé ožužlání Vašeho ouška, opravdu uvěřitelné vzdychání, částá kontrola stavu Vaší erekce, doprovázeno klouzením ve všech směrech. Mia umí přitlačit a nebojí se použít svoje lokty, stehna, holeně, zadek a vším tím po Vás jezdí……a pokud si připlatíte, dostanete i solidní extra líbačku i v poloze na břiše. Musím přiznat, že  jsem měl chvíli pocit, zda už jsem nekapituloval v této poloze (ale ustál jsem to!). Jak masáž na břiše začala, tak i Mia použila stejné prvky na konci této části. To je fajn, bo člověk přesně ví, že otočka přichází.

Po otočce tempo nezpomaluje a Mia udržuje stejnou úroveň i v této poloze. Nejdřív hezky honí, kdy udržuje opravdu svudný oční konktakt, pak hodně akce v pozici, kdy je Mia nahoře, honění za zády, do toho stále občasná líbačka, prsa v obličeji, bradavky (citlivé!) v puse…..musím říct, že jsem měl už párkrát na mále ale Mia si s tím hezky hrála a oddalovala až do finální „69“. Pak ji vyšpulila na mě, já si hrál, Mia si hrála a jsem brzo prohral. 🙂

Překvapivě, času ještě zbylo dost a tak místo nějakého tulení, jsem dostal opravdu kvalitní masáž rukou (paže, dlaně, prsty…), musím říct hodně příjemný „after ending“ a relax. Sprcha už jen očistná, Mia mě, já Miu a páček shledáček.

Závěrem: Doporučení jednoznačné. Kdo by nechtěl masáž od UA modelky, že? 🙂 Mia je krásná a hodně empatická mladá slečna. Buďte mi na ní hodní, prasáci!

Hodnocení:
Masáž: B2B – 60 minut – 1800CZK (sleva 10%) + extra líbání 500CZK
Masérka: https://www.tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mia.png

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 dubna, 2024 16:54

Ahoj ,vyplatí se líbání s Miou,dělá i pussycat??diky

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx