Erotické masáže Praha

Emily – Studio Le Velour

Hned, co se Emily objevila na webu podniku, jsem byl rozhodnut, ze ji musim navstivit. Chvili trvalo, nez se mi podarilo sladit jeji rozvrh s mym, nebyva moc casto, coz je dobre, ze zde holky nejedou nejake 12 hod sichty 5 dni v tydnu a pak rychle vyhori…Rezervace tradicne snadna pres Reservio a nezbyvalo nez se tesit na setkani.

Na miste mi dvere do salonu otevrela jako vzdy sama maserka, no a od prvniho setkani nasich pohledu a jejiho uprimneho usmevu bylo jasne, ze je to presne takove devce, jake jsem si pral. V predsini jsme si podali ruce a predstavili se a odebrali se spolu na pokoj. Emily mi ukazala kde si odlozit, nabidla napoj a zeptala se, zdali potrebuji soukromi nebo muze zustat se mnou v pokoji. Za jeji pritomnosti jsem si tedy odlozil a doprovodila me do koupelny. Kontrola zda je cisty rucnik na nohy a slecna odesla, po vykonani ocistneho ritualu jsem zamiril zpet na pokoj, kde na me jiz maserka cekala.

Emily je velice sympaticka hnedovlaska mensiho vzrustu s peknou zenskou postavou, zadna kost a kuze, a ma pekna prsa trojky. Jeji telo zdobi tetovani, ktere je videt na fotkach, je fakt velke, ale masercino charisma to tak zastinilo, ze mi to bylo uplne jedno a nikterak jsem si ho nevsimal. Jeste pred zacatkem hratek mi Emily rekla, ze se ji mohu dotykat po celem tele ale ne mezi nohy. S telem jsem se mohl seznamit hned pri tradicnim uvodnim ritualu ve stoje, kdy se ke mne Emily nezne tiskla a hladila, objimali jsme se a zblizka hledeli hluboce do oci, chvilemi nos na nos a rty blizko u sebe, az jsem byl zmaten, ze prece v tomto podniku libani neprovozuji, ano na to opravdu nedoslo, ale moc nechybelo a bylo to kazdopadne velmi vzrusujici 😊 Emily si sama sejmula popdrsenku a me ruce navedla na jeji prsa, jeji bradavky hezky reagovaly na me chtive doteky a po chvili si sejmula kalhotky, domazlili jsme se a pozadala me o ulehnuti na futon na bricho.

Emily si klekla vedle me, nanesla jen trochu oleje a zacala s masazi od lopatek dolu a nebala se ani pritlacit. Pozdeji doslo na b2b, ktere ovsem nebylo o nejakem zbesilem klouzani, ale spise se ke mne tiskla, prejizdela prsy a velmi casto jeji tvar zamirila vedle te me a pekne zavzdychala do ouska. Pote si klekla pred moji hlavu, masirovala zada a postupne se svym telem sunula nade mnou, az jsem mel jeji nozky pred hlavou. Po celou dobu mela na sobe pekne puncosky, takze fajn pohled 😊 Pasaz na brise tedy byla tak pul na pul klasicka a zaroven eroticka masaz.

Po otocce na zada opet spousta pohledu z oci do oci a mile usmevy, Emily nejdrive klecela vedle me a hladila po tele, coz jsem ji rad oplacel, pak presla na b2b a opet zamirila za moji hlavu a v pozici 69 nade mnou prejizdela od me hlavy k memu pasu, pricemz se nejvic zastavila primo kundickou kousek od me tvare a pritom honila, coz bylo vemi drazdive, pak se zase prsy pohupovala nad mym oblicejem, tuto pozici mam rad, ale je potreba aby maserka disponovala vetsimi prednostmi a zaroven aby nebyl futon prirazen az ke zdi, oboji bylo v tomto pripade splneno 😊 Zbytek masaze uz Emily stravila po mem boku, vse nechala pekne doznit jako pri spravne tantre , hladila me, jemne vzdychala, neustale se usmivala, naprosty GFE pristup a bylo videt, ze si to cele nenucene uziva stejne jako klient.

Chvili jsme pockali, az se uvolni koupelna, kam me opet doprovodila, znovu zkontrolovala rucnik a odesla me cekat zpet na pokoj. Bohuzel byl v salonu docela frmol a byly casto slyset hlasy maserek i klientu, rychle jsem tedy po umyti vypadl ze sprchy zpet na pokoj, abych nikoho nepotkal, doutiral jsem se, oblekl, Emily byla se mnou na pokoji odena do cerveneho zupanku, zaplatil jsem a jakmile hlasy utichly, sel jsem se obout do predsine, rozloucili jsme se objetim a ja spokojen odesel na prochazku pres Vinohrady, vubec jsem se nekoukl na cas, ale myslim ze vse dodrzeno jak uz je v salonu zvykem.

Slecnu doporucuji vsem milovnikum smyslnosti, prirozene krasy, sympatie, usmevu a pohledu do oci. Emily by si mohla zalozit salon “Terapie nehou” a ja bych si poridil permici 😊

Hodnoceni 😊

Body to body 60 min za 1900 Kc

https://tapky.info/?4717,emily-studio-le-velour-777-317-249-777317249

04_maly1-1.jpeg 02_maly-19-0.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx