Erotické masáže Praha

Eli- Infinity Spa

Eli- Infinity Spa

Na masáž jsem se dostal spíše náhodou, kolega mě vytáhnul že poznáme něco nového. Upřímně jsem nevěděl co od toho v tomto salónu čekat a jestli to bude něco co rád zopakuji nebo nikdy víc!!
Příchod do salonu proběhl bez problémů  a protože v salonu byly 2 masérky , dostal jsem přednost a vybral si slečnu Eli.  Tato volba byla trefa jak hrom!!

Slečna mě uvedla do sprchy , nabídla mi něco na pití , vysvětlila mi že se mám následně uvelebit na matraci  v pokojíčku se zrcadly a že za chvilku bude u mě. V pokojíčku bylo příjemné šero a slečna Eli pustila hezkou hudbu vhodnou pro masáž. Po chvilce přišla a po nenucené konverzaci a vtipkování se pustila do masáže mých zad! Horkým olejem nešetřila a začala mě krásně objíždět svým poprsím po zádech a celém těle.  Protože jsem si to opravdu užíval  a po očku koukal do zrcadla , všimnul jsem si neskutečně krásné postavy Eli a také jejich tetování, které mě spíš zaujali, ačkoliv na ně nejsem  moc zvyklý.  Atmosféra byla skvělá , uvolněná, Eli je bezprostřední a je velmi vnímavá.  Netrvalo dlouho a byl jsem na zádech a na můj dotaz jestli by jí nevadilo že budu chvilku masírovat já ji jsem dostal kladnou odpověď. Velmi se mi to líbilo a věřím že i jí, protože nic nenamítala na moje doteky téměř všude!

Byl jsem za to vděčný protože jsem si mohl znovu prohlédnout její nádherné tělo a ano nádherný zadeček , který se jen tak nevidí!!  Potom se Eli znovu chopila iniciativy a chtěla dostát zavedeným masérským zvyklostem, na kterých já opravdu netrval , protože jsem si užíval tu sílu a krásu okamžiku , nádherné , sebevědomé mladé ženy , vzájemných dotyků a polibků po těle. A protože jsem byl opravdu skvěle promazán a ona taky , byl to jeden krásný klouzavý propletenec a já si říkal že je to asi sen , že to asi ani není skutečnost. Každopádně to muselo trvat věčnost, čas jsem vůbec nevnímal a měl jsem pocit že ani Eli ne a určitě 😁 jsme ho přetáhli aniž by jsme to nějak řešili.
Následně mi nabídla společnou sprchu, kde jsme pokračovali v příjemné konverzaci a vzájemném omývání oleje,  se spoustou dotyků všude. Po  sprše a obléknutí jsme se rozloučili objetím a polibky na tvář .

Za mě je Eli skvělá ,profesionální , česká  erotická masérka, je spontánní, přirozená, ráda vtipkuje a má nádherné tělo , líbí se mi její přístup a otevřenost.

klasická erotická masáž

délka 60+ ( nekonečno)

cena 1900 Kč

za mě super!!

https://www.tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

 

IMG_9938-1.jpeg IMG_9937-0.jpeg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx