Erotické masáže Praha

Angel – Infinity Spa

Moje první recenze tady, byť navštěvovatelem masáží s happy endem jsem už poměrně dlouho. Odpusťte případné nedostatky.

Při vědomí páteční cesty přes Prahu a několikahodinové pauzy jsem si říkal, že jsem už nikde dlouho nebyl, a tak, že bych si někde zaskotačil. Nevím, proč jsem takový idiot, že recenze tady čtu vždycky až tak nějak ex-post, byť se mi to spíše vymstilo poprvé.

Zkusil jsem oblíbenou králičí noru, ale psát tam tři hodiny předem je skoro jistá plnost – což se taky ukázalo, nikdo volný nebyl. Vzpomněl jsem si na InfinitySpa – název, nikdy jsem tam předtím nebyl (a tedy taky nejspíš dlouho nebudu), napsal na chat, jestli bude čas od x hodin, a tak trochu jsem čekal, že rovnou přijde odpověď, že má čas ta nebo ta. Překvapilo mě, že odpověď byla, o kterou dívku mám zájem.

Trochu mi to přišlo, jako u řemeslníků – pokud někomu zavoláte a má čas i na velkou věc, je to skoro vždycky průser. OK, moje nepozornost a nečtení tady: projel jsem pár fotek, říkám si, docela dobrej zadek, tak zvolím Angel. Nepřečíst ani ne dva týdny starou recenzi tady, než jsem potvrdil, byl fail – ještě větší teda, že jsem ji našel pak, než jsem na místo dorazil, ale už jsem si říkal, budu fér, třeba to nebude tak špatný, třeba měla holka (nebo recenzent) blbej den, nesedli si, byť ta recenze vypadala spíš jako přehlídka průseru.

Dorazil jsem na místo na čas, zazvonil, dívka přímo otevřela. Upřímně mi na první pohled nepřišla tak špatná, jak popisoval Sktr ve své recenzi, ale faktem je, že tam bylo takové přítmí, že jsem viděl úplný hovno – plus teda se mi nějak nepředstavila, takže jsem vlastně až do okamžiku, než jsem se osprchoval, nevěděl, jestli je to nějaká uvaděčka, nebo konkrétní holka.

Celé prostředí salónu je divné a chci to okomentovat blíž v samostatném příspěvku, protože k tomuto mám fakt … spoustu výhrad obecně.

Holka trochu zmatená (což na mě nepůsobí dobře), typu že nevěděla, na jak dlouho masáž (evidentně tam nával fakt nemají), tak jsem původně plánovanou hodinu a půl v kontextu v mezičase přečtené recenze hned zkrouhl na hodinu za 1900.

Upřímně, nejevilo se mi to zas tak katastrofálně, jak popisoval Sktr, ale bylo to prostě takový… asi dostala za jeho recenzi vyhubováno, protože se furt ptala jestli dobrý, ale všudevšudy to bylo prostě o ničem.

V místnosti příliš přítmí, pustila hudbu, ale asi hrála z poškrábanýho CDčka, pořád to přeskakovalo, … – jako tak si relax vážně nepředstavuju. Mimochodem, přišla mi tam strašná zima, to si teda zrovna v prostředí, kde člověk courá nahatej, taky úplně nepředstavuju.

Masáž na břiše nezačala úplně blbě, až jsem měl trochu nadšení, rozhodně se prsy otírala hezky, ale bylo to prostě takový strašně monotónní, prostě jen tak nějak kroužila na zádech. Žádná invence, a teda hlavně – žádná sexualita. Trochu jsem zvyklý, že holka i při části na břiše jemně zavadí v jistých partiích, je to … trochu smyslné, lákavé k tomu, co přijde – nebýt té monotónnosti, možná by to mohla být přiměřeně dobrá sportovní masáž. Ptala se pořád jestli dobrý, jako jo, dobrý, ale … co mám říkat – „prosimtě nemohla bys mi tou rukou občas i hrábnout na pytel?“ Prostě takový – jako kdyby se snažila, ale vůbec nevěděla, co dělat.

Pak otočka – nemívám zrovna dobrej odhad, ale zdála se mi, na hoďku masáže, fakt brzy. Chvilku šudlila po břiše, ale vlastně taky takový… nic. Prostě jak když na někoho silou matláte, ale o ničem.

Pak přešla dolů, prdla tam gel, a předvedla prakticky obyčejnou honěnou. Pokud chodím na masáže s HE, tak proto, aby tam bylo hraní, oddalování, bylo to lákavé, typicky to na břiše začánalo takovým občasným „nevědomým“ zavaděním… tady nebylo absolutně nic. Prostě šup, naplácat gel, udělat, za 3 minuty hotovo, nazdar.

Pak teda, že nějakej čas ještě zbývá, jestli chci už do sprchy, nebo jestli ještě namasírovat… tak jako, říkám, třeba namasírovat, … po chvíli říkám, že už teda půjdu do sprchy, protože to bylo… prostě o ničem.

GFE aktivity jako VŮBEC žádné.

Ještě do toho nějak furt někam odcházela, takže jsem vlastně nevěděl, jestli ze sprchy můžu přes chodbu jít se zpět obléct (což jsem nakonec udělal), nebo jeslti na ni čekat – po oblečení jsem zas nevěděl, jestli mám čekat, nebo jako jít, po chvíli jsem šel, byla v nějaké asi „odpočívací“ místnosti u vchodu, tak se jakože přišla rozloučit. Toto mi přišlo brutálně neprofesionální, protože … nejsem z těch, kterým by nějak vadilo se tam s někým potkat, ale považuju za normální, že se holka snaží, aby se to nestalo.

Rozloučení jen tak jako… bezkontaktní.

Když jsem vylezl ven, teprve koukám na telefonu na čas a zjišťuju, že door to door to bylo někde okolo 45 minut.

Řekl bych – v rozporu s kolegou – že holka nebyla znuděná. Ale jinak to byla prostě bída. Ani ne tak, že by něco dělala vyloženě špatně, ale prostě… rozdíl mezi tím, že si doma pohraju sám jsem vážně neviděl – teda kromě ceny. Opakovat rozhodně nebudu – v podstatě ani není co.

 

Klasická erotická masáž na 60 minut za 1900kč.

https://www.tapky.info/?4769,angel-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

Hodnocení:

angel1-1.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 října, 2023 10:38

Takže to nebyla náhoda. Chtěl bych vědět co by následovalo poté, kdyby klient na otázku zda je vše dobré odpověděl „Ne“. Jak bychom si to vysvětlili a měla by ta masáž potom ještě nějaký význam? Jak sám píšeš, těžko je v této situaci na tuto otázku reagovat jinak než „Jo“. Klienti neplatí za to, aby masérku zaškolovali. Infinity mají v poslední době zajímavý nábor, ale tohle jim nevyšlo. Holka se na to nehodí nebo nedostala potřebné instrukce, co má dělat a jak to má probíhat.
Co na to Infinity Spa (kteří zde mají vytvořený uživatelský účet)?

7 října, 2023 13:50
Reply to  Sktr

Dobrý den, tato situace Nás opravdu mrzí.MASÉRKA k Nám přešla z jiného salonu.Byla Námi proškolena, tak jak je vždy u Nás v salonu zvykem. Bohužel to co se pak odehrává mezi masérkou a klientem už neovlivníme🥹.Po první špatné recenzi jsme masérku poslali na společnou masáž z Naši úžasnou Alex, aby věděla, jak se masíruje u Nás v Infinity.
Bohužel nepomohlo. Dnes dostala ještě poslední šanci a pokud vše nebude vypadat tak, jak je u Nás dobrým zvykem rozloučíme se se slečnou nadobro.
Děláme vše pro to, abychom si udrželi nastavený standart a klienti se k Nám rádi vraceli❤️.Máme teď úžasný team nových skvělých masérek a snažíme se být stále to skvělé Infinity, jakým jsme vždy byli.
Proto prosíme přijmete omluvu a jako kompenzaci budete mít oba u administrátora kódy na další masáž zdarma u Našich TOP masérek❤️.
Mějte krásný víkend a my se na Vás budeme těšit 😘

Velice bychom ocenili vždy Vaši zpětnou vazbu Našim operátorkám.

8 října, 2023 11:19
Reply to  Daniella

Děkuji moc, je to od vás pěkné gesto. Věřím, že máte ve vašem týmu zajímavější slečny, měl jsem prostě smůlu. V psaní negativních recenzí se nijak nevyžívám. A ano, mohl jsem se otočit na patě, jenže podobně jako kolega, nesoudím hned na základě prvního dojmu, i když je důležitý.

8 října, 2023 12:26
Reply to  Sktr

Rádo se stalo.Našich klientů si vážíme a děláme co je v Našich silách. Určitě se snažíme zavádět různé novinky a hlavně teď máme výběr z naprosto skvělých masérek.
Já jsem také masérka a provozní v jednom a plánuji, že tady občas také něco napíšu a už se na to chystám.
Příště si nechte masérku třeba doporučit. 😘.
Přeji příště šťastnou ruku a krásný erotický zážitek ❤️

Imrich
8 října, 2023 12:42
Reply to  Daniella

Daniello a pod jakým jménem u vás masíruješ? Že bych se stavil…😊

8 října, 2023 13:57
Reply to  Imrich

Zatím zůstanu v utajení…Ale již brzy malinko poodhalím. Něco se chystá☝️☝️☝️😍

8 října, 2023 13:11
Reply to  Daniella

Super, tak to bude ještě zajímavé.  😏  (a jdeme zase pátrat  🕵  🔎 )

8 října, 2023 13:58
Reply to  Sktr

Ano, doufám, že to bude zajímavé………..

Infinity SPA
7 října, 2023 20:11
Reply to  Martinx

Já Vám jen pro příště poradím (platí obecně).Pokud se Vám hned na první pohled nebude masérka nebo salón libit….prostě jí to řekněte…otočte se a jděte domů. Nic na tom není…ušetříte peníze a hlavně si nebudete stejně jako včera večer kazit večer.Pokud už tedy na masáž i přesto jdete. A je cokoliv v nepořádku,kontaktujte Naše operátorky.Operatorka včera vše masérce napsala,ale ta bohužel byla docela problémová a dělala si věci po svém.
Rozhodli jsme se s ní dnes spolupráci ukončit ke spokojenosti všech. Hezký vecer
A ještě jednou se omlouváme…u admina máte kód.

Infinity SPA
8 října, 2023 09:18
Reply to  Martinx

Ano, to chápu. Jen, že když už to opravdu nevypadá na první pohled dle Vašich představ a raději hned masáž zkratite…Je úplně v pořádku se omluvit a třeba i požádat o jinou dívku.To je věc, která se děje běžně a nikdo se na Vás nebude zlobit.Jste klient a máte právo si vybrat či se omluvit a odejít.A k osvětlení na chodbě? Máme tam pochopitelně intim osvětlení, ale musí se zapnout.Bohužel Angel měla asi ráda tmu 😢.
Až přijdete příště, určitě Vám rádi poradíme s výběrem masérky,která Vám nepříjemný zážitek vynahradí.

Last edited 7 měsíců před by Infinity SPA
9 října, 2023 14:10
Reply to  Infinity SPA

Když jste se rozhodli ukončit spolupráci s Angel, proč ji tedy i nadále máte v nabídce na webu???
Totéž platí i o dalších, například Jasmín, o které mi operátorka sdělila již před několika týdny, že skončila.
Velmi bych uvítal, kdybyste svůj seznam masérek pročistili a aktualizovali hned po ukončení spolupráce. Děkuji

Infinity SPA
9 října, 2023 15:08
Reply to  BujnejBertik

Dobrý den, zjistím. Ale obecně platí, že pracují maserky které jsou uvedeny v rozvrhu.Pokud tam nejsou, tak nepracují.

9 října, 2023 23:07
Reply to  Infinity SPA

Teď vidím, že váš web je aktualizovaný  🙂  Děkuji za rychlou reakci a cením si vašeho přístupu 👍  😘 

9 října, 2023 15:14
Reply to  BujnejBertik

A ještě u nové dívky Marie je uveden věk 166 let. To by tedy byla rarita nebo spíš zapracoval nějaký šotek.

Infinity SPA
9 října, 2023 15:24
Reply to  PetrK

Jejda…trochu se nám tam dostala dvakrát výška. No nejstarší masérka na světě. Tu máme jen u Nás 🤣🤦‍♀️.Díky za upozornění 😘

17
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx