Erotické masáže Praha

Mia european masaze

Zkusil jsem zajit za slecnou Miou, po delsi dobe, co jsem chtel zahit na masaz, protoze mela na webu studia pekne fotky a tohle misto jiz znam.
Nutne rici, ze ma slecna sice stihle telo ale fotky hodne upravene, na fotkach ma prsa i zadek ale ve skutecnosti nema velikost prsou ani cislo 1. Tedy je extremne plocha. Zadek je take maly a bohuzel neni pevny.
Masaz zacala v pokoji s minimalnim osvetlenim ( jen mala lampicka).

Slecna neumi cesky a ani anglicky, takze jsem pokusy o komunikaci nakonec vzdal par trapnymi momenty, protoze rusky neumim, bohuzel..

Nez jsem si stacil sundat rucnik, uz lezim na brise a leje se na me ohraty olej. Slecna do ted zabalena rucniku se take pridava k moji nahote, skoda, ze nema nejake sexy pradlo. Po chvili se otacim na zada. Snazim se vyuzit volne ruce a na maserku zacinam trochu sahat, kontroluji zadek a boky, je takova cela mekka, nezpevnena, tak nekomu se to asi libi.. Po chvili vzajemneho osahavani me zacne sahat na naradi a tak jsem prestal premyslet a nechal jsem ji delat svou praci.

Masaz jako takova utekla rychle, ale byla spise nudna, snaha o masirovani byla, bohuzel jelikoz slecna nema silne ruce, byly to spis doteky, nez masirovani.
Opakovani za me ne, masaz byla takova neosobni, mozna castecne kvuli jazykove bariere, chybel take usmev.

Hodnoceni prumer.

Masaz lingam 60minut 2300,-

admin edit: https://www.tapky.info/?4744,mia-european-massage-723-065-715-723065715

IMG_9864.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx