Erotické masáže Praha

Dasa – Candyshop

Ahoj všichni,

Když tu byla naposledy, byla jsem s Dášou dvakrát na cukroví. O svých zkušenostech s mohu říct jen samá pozitiva.

Je opravdu divoká a bláznivá, obě věci, které se mi líbí u mých žen, a také ráda dělá věci, které většina ostatních maserek nedělá. Samotná masáž byla 15minut skutečné masáže a 30 minut hry hraničící s BDSM. Ráda dělala všechny druhy ošklivých věcí, které Im docela jistý, že bych neměl psát tady na veřejnosti. Ale abych to shrnul, byla otevřená dělat šílené věci, vše však v rámci pravidel! Prst tady prst tam a nějaké škrcení atd. atd. ....

V obou případech, kdy jsem byl s tady, jsem tam byl na 1 hodinu a vzal kočičku a líbání navíc. Myslím, že to vyšlo na 2800Kč. Pro každého, koho nudí normální erotická masáž a chce zkusit něco jiného, mohu Dášu jen doporučit. Jediná drobnost, která ale naštvala je, že v obou případech moc nerespektovala čas a byla do 55 minut venku. Šílené věci, které mi dělala, donutily na to všechno zapomenout, ale stejně je to nepříjemné, když nedostanete celou hodnotu svých peněz.

O Candy a všem s rezervací atd. se opravdu nemusím moc rozepisovat, protože všichni víme, jak to všechno funguje a bylo to tu velmi dobře popsáno ostatními lidmi!

Zdá se mi, že ji na stránkách Candy nenajdu, takže pokud někdo víte, kde je teď, nebo jiné masérky jako ona, tak bych to velmi ocenila.

PS: Omlouvám se za příšernou češtinu, kombinace mých špatných jazykových znalostí a také příšerné aplikace překladače!

Pussycat Massage – > 60mins -> 2800Kč s líbáním
https://www.tapky.info/?4408,dasa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

test.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 října, 2023 20:03

Jojo, dvakrát s Dášou na cukroví a pak to takhle dopadá…
http://www.youtube.com/watch?v=uD-OCi5Nx_g

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx