Očima masérky

Jak vybrat masáž?

Ahoj, dnes vám sepíšu, jak si správně vybrat masáž, či vám i trochu přiblížím o čem je a mé doporučení. 🙂

Erotický mix – je to spíše masáž rukama, takže kdo má radši masírování rukama, je to přímo pro něj. Samozřejme je zde trochu B2B ale ne tolik. Řekla bych, že je tahle masáž pro lidi, co mají rádi od všeho něco nebo pro lidi, co jsou začátečníci a neví ještě jaká masáž jim vyhovuje.

 

tělo na tělo / B2B – je to za mě mazlivá masáž, takže je to zase naopak pro ty, co mají rádi pořádné GFE, spíš méňě divočiny, velmi kontaktní a mazlící:)

 

lingam/masáž penisu – skoro po celou dobu jste na zádech, je to spíše pro ty, co vydrží dlouho a nebo jim trvá se udělat.. je to občas divoký, ale dokáže to být i mazlivý. Více kol za jednu hodinu moc nedoporučuju, lepší je hezky trýznit a trápit, pak zpomalit a hladit a zase jet bomby pak, ALE

DOST MUŽŮ SE PAK NEMŮŽE UDĚLAT, protože je to na ně příliš dlouhé už a pak to prostě nejde. Takže s tímhle opatrně a podle vlastního uvážení 🙂

 

60min nebo 90min masáž?

– za mě 60 min s novou masérkou a 90min s masérkou kterou již znám :).  Když znáte masérku tak klidně i 120/180min. Když už si rozumíte je to fajn strávený čas pro oba! Naopak nemusím moc 90/120 min s někým kdo je u mě poprvé nebo je až moc pasivní. Věřte mi nebo ne, ale nedá se 90min udržet ero atmosféra, když jste pasivní a chcete fakt nedělat nic.. bude to nuda jak pro vás tak i pro nás.

 

má 30min smysl?
– za mě je to vyloženě jen vyhonit a čau:( takže asi pro někoho to smysl má, ale když mi přijde někdo milý tak ho nechci ani pouštět domů. Za mě 60min je optimálních.

 

poslední masáž nebo hned první masáž u masérky v rozvrhu?
řekla bych, že v poslední do toho dám všechno a užiju si ji víc než tu první, ale když je příjemná první masáž ten den, tak mám o dost hezčí ten celý zbytek dne!😁😍

5 4 votes
Hodnocení recenze
30 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 října, 2023 20:49

Zajímavý rozbor. Ty jsi už jak nějaká ambasadorka erotických masáží.  😎 
Tak erotický mix mažu. Jelikož zmiňuješ pasivního klienta při 90 a více minutové masáži, tak by mě velmi zajímalo co považuješ za aktivního klienta?  🤗 

3 října, 2023 21:25

Takže ideální je se objednat jak na první tak i na poslední masáž v jeden den, chápu správně?  😀 
Zajímá mě, jestli se někdy stalo, že se masérka „zapomene“ při poslední masáží a přetáhne jí.

astral
3 října, 2023 21:42
Reply to  Alfonso

Po zavíračce – to se dějou věci  😆 

(samozřejmě vtip, zas tolik nachozeno nemám)

Last edited 9 měsíců před by astral
7 října, 2023 09:25
Reply to  maserka xP

To já chápu, nerozebírej, jen mě zajímalo, jestli když tě časově netlačí další masáž, jestli se stejně končí přesně na čas  😉 

3 října, 2023 21:43

Excelentní, Denisko!
Zvláště s těmi délkami masáží 60 min s novou masérkou a 90+ se známou – až tedy pak ty ceny (180minutové ani nebývají v cenících… 😅 ).
Mám ale zkušenost – a i z mnoha recenzí zde – že jako kdyby ani mnohé masérky nerozlišovaly mezi „tělo na tělo“ a (levnějším) erotickým mixem (nemyslím zdaleka jen RH, i když taky) a natahují část na břiše či dokonce takové to převážně jen roztírání oleje po zádech a končetinách v nejdelší část masáže.
Brzy jsem dospěl k tomu, že si to s masérkou, samozřejmě jemně a pohodově, vyjasňuji už předem – a pak to vlastně vždy dopadlo k, myslím i vzájemné, spokojenosti. 😀

Last edited 9 měsíců před by ExPlayer
4 října, 2023 08:54

Já bych k tomu ještě doplnil informaci, kterou mi kdysi řekla sama Denisa – pokud chcete masérku naštvat, tak si vezměte Lingam na dobu 90 minut a delší. 😁😅😂🤣

4 října, 2023 14:56
Reply to  alex_murphy

Z jakého důvodu? 😇

4 října, 2023 17:05

Možná je po takovém výkonu sama zralá na masáž. Například te(pe)nisový loket není radno podceňovat.

Wejdik
5 října, 2023 23:29

Ahoj Deni,
Chtěl jsem se zeptat zda máš ráda footjob? A jakou máš velikost nožiček?
Rád bych se k tobě zastavil

Wejdik
6 října, 2023 07:23
Reply to  maserka xP

Tak to jsem zvědav😀 jinak lízání nožek na masáži není problém?
A jestli tě můžu poprosit byl bych rád a myslím, že “X” dalších kolegů.. kdyby se přidala další míra u děvčat a to právě chodidla a nejlépe jejich foto.. usnadnilo by se spoustu dotazů a rovnou by jsme si MY fetišisti vyselektovali děvčata 🙂 diky za odpověď

6 října, 2023 16:06
Reply to  maserka xP

Když už budete doplňovat web a koukal jsem, že nastávají určité změny v designu, bylo by fajn u výběru masérky mít nějaký filtr. Třeba seřadit masérky od nejvyšších, zakliknout umělá prsa ano/ne, poskytované služby, apod. Člověku by to výrazně usnadnilo výběr. U salonů, kde pracuje 5 holek, by to byl nesmysl, ale v RH je masérek aktuálně snad 50 a tam smysl nějakého filtrování vidím.

7 října, 2023 03:40
Reply to  Floyd

K tomu filtrování bych ještě přidal funkční online rezervační systém, kde by bylo vidět volné termíny. Výrazně by se usnadnilo řešit kdy, za kým a na jakou službu.

2 listopadu, 2023 11:52
Reply to  maserka xP

Ehm, musím změnit názor a přidat se k lobování za nějaký alespoň základní filtr, jak píše kolega Floyd. Přepsal jsem si vašich momentálních 52 masérek do excelu, abych si to mohl sám vyfiltrovat a vybrat si a zabralo mi to nějakou dobrou čtvrthodinu. A to jsem si přepsal jen základní atributy jméno/věk/váha/výška/prsa. Kdybych si chtěl přepsat komplet i jaké služby která masérka dělá/nedělá/miluje/po domluvě, tak by to zabralo nejméně dvakrát tolik.

7 října, 2023 09:21
Reply to  Floyd

Já si většinou vystačím s CTRL-F, ikdyž to není špatný nápad, obzvlášť když člověk zkoumá nové masérky. Je fakt, že rozklikávat 50 masérek, aby si člověk zjistil, která dělá kterou masáž je bída.

6 října, 2023 12:00
Reply to  Wejdik

Ještě by se mohl přidat ukazatel „umělé rty: ano/ne“ 😀 podobně jako se uvádějí umělá prsa. Usnadnilo by mi to výběr.

rs
6 října, 2023 18:11

Ahoj 🙂 chci se zeptat na možnost milking table. Jaký na to vlastně máš ty nebo holky názor a jestli bys to případně doporučila. Dík!

6 října, 2023 22:54

Jsem trochu „neobratný“ a nechci se masérky jakkoli nepříjemně dotknout nějakou přehnanou aktivitou. Jak začít ten kontakt, že chci být nějak interaktivní…? … a, asi blbá otázka, ale ke komu konkrétně třeba někde jít, kdo by v tomto směru fakt stydlivého kluka „zaučil“ a ukázal mu, co a jak?

7 října, 2023 14:47
Reply to  maserka xP

Moc rád, navíc jsi psala, že máš někde piercing, a to je pro mě… úplně top 🙂 Jen se mi musíš odtajnit 🙂

Lion
7 října, 2023 15:31
Reply to  Martinx

Souhlasím s radou od masérky. Když nevíš, zeptej se na její oblíbené místo, kterému se můžeš věnovat. Případně, když budete oba ve stoje a nazí, tak jí můžeš překvapit tím, že za ní zezadu přijdeš a začneš pusinkou na krček z obou stran. Následně jí hladit od ramen až dolů po šíji, bocích zadečku až dolů k nohám. můžeš jí i jemně obejmout a něžně se přitisknout. Ruce přitom pod její vnady či na bříško, ne níž. Občas přidáš polibek na krček a zašeptáš kompliment do ouška, jak se ti líbí její hezky tvarované tělo, které je hebké na dotek. Zabere to pár minut a jí to potěší. Šikovná a ochotná masérka ti ráda pomůže a poradí tak, aby to bylo pěkné pro oba zúčastněné.

Lion
7 října, 2023 18:13
Reply to  maserka xP

Chápu Denisko z Rabbit Hall. Každé se líbí něco jiného. Lízání také nesnáším, nedělám to. To by potom bylo lepší v leže. Napadá mě jak, ale ponechám to jako tajemství.

30
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx