Erotické masáže Praha

Viky – Rabbit Hall

Naskytla se možnost zajít hnedka z rána na masáž, ale bohužel výběr na poslední chvíli nebyl nijak veliký, chtěl jsem zkusit pro změnu Candyshop, ale nikdo mě nezaujal. U králíka nabídnuta Viky, a i když podle fotek Viky není můj tip, tak se nechávám zlákat hezkým zadečkem a hlavně pozitivními recenzemi, tak pevně doufám, že druhá návštěva tohoto podniku dopadne lépe jak první.

V domluvenou hodinu se blížím k onomu místu a když vidím, že před vchodem stepuje jiný kolega, tak se zastavím na rohu a dám mu prostor vklouznout dovnitř. Po minulé návštěvě jsem šel celkem na jisto a chtěl jsem zazvnonit a hle, označení na zvonku nikde (pak už mi dávala smysl ta zpráva, že mám psát nebo volat), no tak vytahuji telefon a za 1 minutku už mě pouští. Nevím, jak vy, ale já raději zvoním. Zmizela i cedule za vchodem, tak snad brzy nezmizí i tahle pobočka

Otvirá mi přímo Viky, přivítání na jedničku, usměvavá, sympatická mladá slečna, ale… trochu se mi potvrdili mé obavy, že nebude můj tip – menší jak 160, napíchané rty víc než je hezké, a v obličeji se taky wow efekt nedostavil, na ulici bych se za ní neotočil.

Na pokoji se lámavou češtinou (je to Ukrajinka) ptá, zda platí B2B + autoerotika (chtěl jsem toto extras vyzkoušet u holek, co mají na profilu u toho srdíčko), a zda dáme společnou sprchu, tak řeknu, že začnu a ať se pak přidá. Čekání netrvalo dlouho, ale ta sprcha „společná“ sprcha byl fakt joke – Viky si odložila věci, vzala sprchovou hlavici na 10 vteřin ji nasměrovala na sebe a pak odešla ze sprchy, že hotovo. WTF? Tak pokud nechci společnou sprchu, tak ji nenabízim, lepší než tohle. Začínal jsem se bát, že to dopadne ještě hůř jak minule, zvláště ještě, když jsem Viky viděl v plné kráse – no fotky ji přidávají, holka je to štíhlá, ale zadek na fotkách je lepší a prsa fakt jedničky.

No nic, bez nějakých pokynů uléhám na břicho a začíná másáž chodidel, říkam si achjo, je to tu zase…ale bylo to poslední achjo. Masáž chodidel trvala fakt jen minutu nebo dvě a pak začalo zatím nejlepší b2b –
klouzání všude možně, včetně na nataženou ruku, masáž zadečkem, pusinkování, propletené ruce, do toho občas zavítá mezi nohy a hlavně se krásně nastavovala v zrcadle, aby dala na obdiv svůj poklad – prcinu má fakt výstavní a nechá ji pohladit. Navíc mi přišlo, že ji to bavilo, to si pak člověk tu masáž úžívá jinak, takže ani nevím, kdy byla otačka.

No na zádech to pokračovalo v podobným duchu, kdy střídala různé polohy a techniky honění. Hlavně celé mi to přišlo, že to bere jako jednu velkou hru, jak mě co nejvíce vydráždit – vždy, když už to na mě šlo, tak to na poslední chvili utla a přešla k jemnější technice, kterou pak zase stupňovala. No takhle to oddalovala asi 5x, kdy ji to v poloze, kdy ležela vedle mě, vzdychala do ucha a ja měl přístup i k ní, už neyšlo a já kapituloval. Její první reakce byla roztomilá – jen řekla „fuck“ a zatvářila se smutně, že to neodhadla, tak ještě dohonila, nechala doznít a pak očista.

Neviděl jsem na hodiny, tak nevím, kolik bylo minut do konce, ale v mezi čase během pokecu se pokoušela o druhé kolo, ale už to nešlo, takže zbývající čas jsme se snažili česko-ukrajinsky prokecat, občas to bylo úsměvné, pak už jen očistná sprcha. Čas dodržen.

Během placení jsem si vzpomněl, že jsem měl mít autoerotiku, ale běhěm masáže nic neproběhlo, tak jsem byl zvědav, jestli za to budu platit, ale ne – řekla si jen o 1900 za b2b, palec nahoru.

Hodnocení – pozitiviní a doporučení?  Určitě, Viky je mrška, co jí to baví a se kterou si tu masáž užijete, leč to na opáčko nevidím, není vzhledové úplně můj tip.

b2b;60min;1900Kč

https://www.tapky.info/?4693,viky-rabbit-hall-774-910-918-774910918

viky.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 září, 2023 17:11

Fuck 😃  tady je hezky vidět jak to vypadá, když to masérku fakt baví, až je jí líto, že to nepotáhla dál. Dobře vědět  👌 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx