Priváty v Praze

Nyx

Abych byl zcela upřímný, chození na priváty není zrovna moje parketa, tedy ani psaní recenzí tohoto typu nebudou zcela standartní. Každopádně dlouhé dny v práci mě dokonale přesvědčily, že se potřebuji nutně uvolnit. Po menším hledání a pročítání různorodých recenzí všeho typu jsem si nakonec vybral Nyx, která sídlí kousek od Václavského náměstí.

Jak už to jistě všichni známe, tak Praha není místo kde se člověk dostane z místa na místo během pouhých 10ti minut. Přišel jsem bohužel po domluveném čase a přestože má zcela jistě Nyx v páteční večer lepší věci na práci, mile na mě počkala a dokonce přivítala sladkou pusou.

Pokud mám hodnotit nejprve vzhled dané dívky, jak jsem vypozoroval u jiných „dobrodruhů“, začnu tedy estetickým zevnějškem. Nyx je krásná dívka vyšší postavy, která má hezký úsměv a jistou jiskru v očích. Abych uspokojil jiné typy čtenářů na této stránce, řeknu že postavu měla nádhernou. Dokonce si dovolím tvrdit, že daleko lepší než na přiložených fotografiích.

Po sprše, která po 300 metrovém pouličním běhu přišla více než vhod jsem nastoupil na pokoj, kde jsem počkal až se Nyx připraví. Přišla v sexy modrém prádýlku, u kterého jsem se nemohl dočkat až se dozvím co je pod ním. Celý průběh byl takový, že bych nemohl vytknout jedinou chybu. Hned za začátku musím vyzdvihnout úchvatný orální sex, který jsem snad ještě nezažil. Zvuky z tohoto zážitku budu nejspíš slyšet ještě zítra. Vzhledem k tomu, že nejsem zvyklý na tyto druhy služeb, jak už jsem uváděl výše, můj výkon nebyl (mírně zaobaleně řečeno) jedním z mých nejlepších. Každopádně Nyx byla trpělivá a skvěle mi dokázala pomoct až ke zdárnému konci který jsem zakončil do pláštěnky v poloze misionář.

Pokud se tedy konečně dostaneme k celkovému hodnocení dívky. Nemohu, než dát plný počet (tedy 10/10). Je v něm ovšem zahrnuto hodnocení věcí, které by jistým individuím, která si jdou jen užít lehce utekly.

Opakování? Rozhodně bych danou dívku doporučil všem, kdo mají osamělejší páteční večer a chtějí se dobře odreagovat v příjemnou společností, kterou by Nyx rozhodně byla i v případě, kdyby k sexu jakéhokoliv druhu vůbec nedošlo. Až budu tedy mít další z mých osamělejších večerů, rád se opět proběhnu deštivou noční Prahou pro advokátní rady (ona ví).

PS. Takto vášnivou líbačku jsem už dlouho nezažil.

admin edit: https://tapky.info/?1378,nyx-daisy-603-322-863-603322863

2 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 září, 2023 19:41

K ideálu chybí už jen cena a služby které za ní dostaneš

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx