Erotické masáže Praha

Lea – Rabbit Hall

Po několika předchozích návštěvách v Rabbit Hall jsem se opět rozhodl pro masáž s Leou.

Když jsem přišel, Lea už čekala s úsměvem u dveří. Obejmula mě a dala mi pusu na tvář. Vypadala, že se na mě i těšila :). Uvedla mě do jednoho z pokojů, kde jsme se domluvili na průběhu masáže. Poté šla pro olej, zatímco jsem se svlékal.

Šel jsem sám sprchy, po chvilce přišla i Lea, rychle se svlékla a vlezla tam se mnou. Už jen pohled na ni byl dostatečný k tomu, aby se kamarad dole probral. Mačkali jsme se k sobě a nechala mě prozkoumávat její tělo do sytosti. Po sprše jsme se posunuli na matraci.

Krásně využívala svá dokonalá prsa a klouzala mi po zádech. Zhrůba v polovině mě požádala, abych se otočil, sedla na mě a já si mohl hrát s jejími pevnými prsy. Má krásnou a hebkou pokožku a opravdu milovala stimulaci bradavek. Přitáhla se blíže a já začal sát její bradavky, zatímco jsem si jednou rukou hrál s jejím pokladem. Jednou rukou mi prohrabala vlasy a druhou mi jemně jezdila po penisu. Chvilku jsme takhle zůstali, dokud jsem to už nedokázal víc oddalit. Pak jsme ještě chvilku leželi v objeti a kecali o životě. Poté závěrečná sprcha, placení, obejmutí a pusa. Door-to-door: 65min

Opačko určitě a asi docela brzo :).

Celkové hodnocení:

B2B, 60 min., 1900 Kč

https://tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Lea5422.jpg-1.webp Lea2-1.jpg-0.webp

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx