Erotické masáže Praha

Kamila – Avalon Club

Vyhrál jsem masáž – aktivní psaní recenzí tady na Tapkách se vyplácí. Volba padla (a nikdo mi ji nevyfoukl) na Avalon – zlákala mě 90min VIP masáž v hodnotě 5400 Kč. Trocha luxusu a delší „opečovávání“ zadarmo, za odměnu. V Avalonu už jsem 2x byl a chtěl jsem zkusit někoho nového. Na základě recenzí jsem si zamluvil Kamilu.

Přivítala mě opět sympatická Jasmínka, škoda, že taky nemasíruje. Konečně, v Avalonu poprvé, nabídnuto pití, info o tom, co mohu čekat, mezi tím kolem prošlo asijské děvče, které mi bylo představeno jako Kamila, a pokračovalo do VIP části. Tam jsem byl brzy zaveden i já.

Jedná se o nóbl prostor s pár metrů dlouhou vířivkou, stolečkem a koženou lavicí, saunou, sprchovým koutem a naproti němu se jde dalšími dveřmi do malé komůrky s masážním futonem. Velice vhodné místo pro menší party, rozlučku se svobodou apod.

Kamila je menší krásné děvče z Kazachstánu s asijskými rysy, moc hezky a mile se na mě usmívá, pod župánkem se skrývá nádherná postava v tom samém spodním prádle, jaké má na fotkách, které věrně odpovídají. Nechá mě, ať ji rozepnu podprsenku a poprvé polaskám její krásné dvojky. Kalhotky si už ale sundá sama a beze slova honem do sprchy. Tady by to chtělo možná trošku doladit – třeba s těmi kalhotkami bych jí taky rád pomohl, pak by si třeba mohla vysvléknout i mě, nebo mě třeba obejmout, trošku se přitulit. Nicméně začíná se sprchovat a já se optám, jestli můžu k ní. Kývne.

Sprcha je fajn, konečně se ke mně tiskne svým drobným tělíčkem, pořádně mě namydlí, přidřepne si a zblízka se věnuje mému nádobíčku, tře se o mě zadečkem, prostě takové ty milé sprchové intimnosti… Pak jdeme do vířivky, trochu studené, ale ok. Na to, že je v Česku asi jen půl roku, umí česky celkem dobře, smalltalkujeme o všem možném. Možná by se ke mně i tady mohla přitulit, ale na to bude času dost i po tom. Je docela milá, vlastně dost roztomilá.

Jdeme dál, u sauny řeknu, že možná na konci – už se totiž nemůžu dočkat masáže. Bohužel – na sauničku už nezbyl čas. Jdeme do masážního kumbálu, kde je docela tma, jediné světlo poskytuje namodralá mlha nahoře, ale po chvilce si na to oči přivyknou. Tady mám jedinou výtku – absence zrcadla! Sice tu je, ale jen na stěně u dveří, u vašich nohou, takže k ničemu. Já se rád při pasáži na břiše dívám na masírující masérku, takže tohle mě trošku zklamalo. Na stěně vedle futonu místo je, takže co takhle dát to zrcadlo tam a nebo tam dát ještě jedno?

K masáži – ta se mi líbila moc. Kamila masírovat umí. Vím, že většina lidí chodí na tyhle masáže z jiných důvodů, než kvalitní namasírování, nicméně já rád chodím i na thajské a sportovní masáže, jako aktivní sportovec, takže když mě nahá masérka při erotické masáži dokáže kvalitně namasírovat, když umí používat lokty a přitlačit na správných místech, je to pro mě velké plus. Navíc Kamila hezky vzdychá, pusinkuje, tiskne se k vám, hezky voní, nechybí ani B2B. Atmosféra přímo hypnotizující, i díky tomu modrému osvětlení, člověk si připadá jako na jiné planetě… Zezačátku sice trochu rušilo, že hudbu hrající z mobilu asi 4x přerušilo vyzvánění, jak se Kamile snažil někdo dovolat a ona to musela pořád típat, ale pak už to bylo ok. A vůbec poprvé jsem zažil, aby mě někdo masíroval bradou záda! Byl to zajímavý prvek, velice příjemný, jak už jsem psal – masáž zad a nohou kvalitní a vzrušující zároveň.

Po otočce to ale bylo ještě lepší! Kamila umí 🙂 Doteky povoleny všude, skvěle ztvárněná část v poloze 69. Bylo to pestré, hravé, vzrušující, uteklo to tak rychle. Kamila je vstřícná, roztomilá, hezoučká a bylo mi s ní moc fajn. Za mě doporučuji.

Masáž: VIP Program, 90 minut (v hodnotě 5400 Kč, pro mě tedy jako výhra zdarma) LINK: https://tapky.info/?4553,kamila-avalon-club-737-747-828-737747828

Kamila-Avalon-2-1.jpeg Kamila-Avalon-1-0.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx