Erotické masáže Praha

Kate – infinity spa

Kate alias Tereza z Candyshopu. Musím říct, že čím víc chodim do Infinity spa, o to víc to na mě působí strašně přátelsky a pohodově. Každá masáž má něco jedinečnýho a s každou slečnou je to úplně jiný. A jó, je fakt že ten dřívější Rabbit hall, kde čím dál víc přidávaj holek a nestaraj se…nemám slov. Ale to už je naštěstí minulost. Někomu to opravdu může vyhovovat ale popravdě, když se v RH krade mezi slečnama a manažerovi to evidentně nevadí, tak je to docela smutný. 🙁
No a teď konečně ke Kate. Už když jsme se setkali ve dveřích v Hálkově, tak mi přišlo, že jí odněkud znám. Né, jako fakt. Velmi milá, krásná a šikovná holka, to je. Navíc mluví opravdu dobře česky. A pozitivní přístup k práci, jí fakt (zatim) drží. A takhle to má bejt.
Došli jsme na pokoj a ptá se, jakej druh masáže, jsem si vybral. Řekl jsem si o Infinity. Nabídnuto extras. A jeden příplatek jsem si vzal. Tedy samozřejmě jsem hezky poprosil. Kate svolila.
Než jsme šli spolu do sprchy, řekl jsem jí, že jí znám….že jsme se viděli tehdy v Candy shopu. Ona se usmála a jako by dávala najevo, že si mě ještě trochu pamatuje a že jsem jí sympatický. Tak to je hned o špetku lepší začátek masáže.
Jdeme spolu do sprchy, kde se mazlíme, pusinkujeme a znovu poznáváme naše těla. Hnedka Kate zastavuje vodu a jde se mnou rychle na futon.
Tam, začala masáží nohou, kterou ale nijak neošidila, ale bylo to velmi příjemný a nabuzující. Čekám ještě na body to body. Né, to prostě nemělo žádnou vadu. Díky tomu, že jsem mohl porovnat slečnu v Cukrárně a teď v Infinity, tak tady Kate působila mnohem sebevědoměji a mnohem víc přátelsky. Je to fakt hrozně milá holka. Je jí 20, tušim že to je ukrajinka, ale její čeština je na velmi kvalitní úrovni.

Po masáži nohou, si sedne ke mě a lechtá mi krk a drbe vlasy….to je tak příjemný….aaaaaw, neskutečně uklidňující prvek. Pak už jasně Kate zavelela k otočce, kde se opět mazlíme, tulíme. Nasedá na 69tku, kde se nechá v rámci pravidel salónu dráždit. Ona si hnedka všimla že si hraju s její prdelkou, tak mi Kate ještě velmi ochotně pomáhá a třese s ním. Díky moc Kate.to bylo moc hezké :-*
Na to, že jsme se s Terkou dlouho neviděli, tak mi přišlo, že čeština je čím dál lepší a že už rozumí, jako dejme tomu level C1.
Ale zpět ještě k její technice. Po 69tce, uléhá vedle mě a nechá se zlehka dráždit tam dole, sem tam si ještě pohraju s jejími mladými ňadry a ona už ke konci zvyšuje tempo, tiše sténá a máme vymalováno. Kapitulace u mě proběhla po delší době, hodně silně, až jsem se nestihl divit, jak to se mnou skvěle zvládla. A myslim, že kromě Eli, mám další adeptku, na další zajímavé chvíle. Kate je hodná, empatická a je s ní sranda. Je to prostě takový sluníčko a ještě navíc, je tááák hodná. Po závěrečný sprše, zpátky na pokoj a rozlučka se sladkou pusou :)) velmi krásné setkání, stejně jako stejně krásné loučení. Myslím, že Kate má fakt hodně dobrý talent. Šikovná, mladá (je jí 20), usměvavá a moc moc hezká.pro hodně z nás, hodně dobré combo xd

Za mě, jeden z nejlepších dní a masáží, co jsem kdy mohl dostat. A budu hodnotit asi takhle:
Tvář: 10/10
Masáž: 10/10
Komunikace: 8,5/10
Společná sprcha: 10/10
Sebevědomí slečny: 9/10 (přišlo mi, že když jsme se seznámili ve dveřích, tak mi velmi zlehka podala ruku. Nevim, možná to bylo jen její mladou a krásnou křehkostí, uvidíme, jak to půjde dál).
Opakování: Ano určitě
Doporučení: pro ty, kteří si potrpí na mladé a šikovné slečny, tak neprohloupí a odnesou si fakt fajn pocit a zážitek.
Placeno – 2900,- za Infinity mix + 500 za extra

admin edit: https://www.tapky.info/?4728,kate-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2711-683x1024.jpeg.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx