Erotické masáže Praha

Ariana – Rabbit Hall

Má druhá masáž (první nechám v šuplíku), poprvé v Rabbit hallu. Masáž proběhla pár týdnů zpátky během slunných srpnových dnů.

Salón na Vinohradské zde asi moc nemá cenu popisovat, tenkrát ještě šlo zazvonit, po zazvonění ihned vpušen. Po vstupu je vidět cedule RabbitHall, která navadí do suterénu, člověk nemůže zabloudit. Pro mě jako nováčka ideál, nemusím bloudit, řešit komu volat či kam psát.

Otvírá slečna, ptá se za kým jdu a pak jde pro Arianu – první dojem super, pěkná v obličeji, Češka, podaná ručka, pusa na tvář, pod župánkem se rýsující přednosti, kvůli kterým jsem si ji vybral. Trochu odpadá prvotní nervozita z nového místa a už si mě vede do pokoje. Ve spoustě recenzích čtu, že máte problém se světlem – mě osvětlení přišlo v pořádku.

S Arianou domlouváme typ masáže (B2B na 1h), drink a zda budu chtít společnou sprchu. Zatímco odběhla pro olej a vodu, tak jsem začal ze sprchou, mě osobně to vyhovuje, člověk má čas se sám před akcí trochu vymydlit. Ariana přijde obratem, žádné dlouhé čekání a hnedka se připojuje do sprchy – říkam si, že jsem vybral dobře – Ariana má pěknou postavu, trojky prsa, sice umělé, ale mně se to líbí, zbytek postavy odpovídá fotkám. Ve sprše se nesnaží o žádnou očistu, rovnou kleknout, vzít tak tunu sprcháče a rovnou frontální útok, bohužel tohle se hodně míjí účnkem, zjišťuji že potřebuji nějakou tu předehru.

Takže ze sprchy jsme docela rychle venku a nastává část na břiše, kterou bych jedním slovem označil jako nuda. Když už to začínalo mít nějaké prvky B2B (těma skvostnejma prsama po zádech) a prvky nějaké erotické atmosféry, tak se hned přesune na masáž nohou, tak důkladnou masáž noh a chodidel jsem ještě nezažil – to jsem myslel, že neskončí třeba to někoho bere, mě by to spíše uspalo. Po tom pár sklouznutí po zádech a konečně otočka cca po polovině času.

Na zádech je to lepší, konečně se taky můžu seznámit s jejíma přednostma, kam mi navádí ruku, abych ji tam rozetřel olej, jako jo, její prsa mě berou, ale celou masáž to nezachrání. Jo a dolů prej zákaz. Masáž na zádech začíná pomalu, hodně používá prsa, takže je docela brzy vymalováno, až jsem to i sám nečekal (hold daň nováčka),ale zase si říkám, že máme více jak 20minut na druhé kolo, ale to by Ariana nesměla být tak ukecená. Žádné velké GFE se nekoná, klečí na kolenou vedle boku a hladí mě, běžná konverzace, ze začátku si říkám ok, trochu pauza a pak budeme pokračovat, ale když to trvá 10 minut a blíží se konec, tak je mi jasné, že žádné druhé kolo z její strany nebude.

Takže beru prvně inciativu do svých rukou a ptám se, zda dáme druhé kolo – Ariana mrkne na hodiny, ale souhlasí. Přejde do takové rádoby 69, kde toho moc vidět není (spíše mi sedí na hrudi) a když po čase ukáže svůj poklad v plné kráse, tak si v duchu říkám, že by se druhé kolo mohlo docela úspěšně provést, ale v téhle pozici vydrží jenom chvilku a pak si opět sedne, a jenom mechanické honění bez ničeho má spíše opačný efekt, takže to sám odpískám a na závěr jen očistná sprcha.Předána platba (1900), pusa na rozloučenou, čas dodržen.

No nějaké shrnutí – slečna pěkná, milí, ale celou masáž hodnotím spíše neutrálně, zatím nemám moc s čím srovnávat, ale žádný wow efekt se nedostavil, ba naopak spíše jsem si říkal, zda mi stojí za tohle platit.

b2b; 1h; 1900 Kč

ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 září, 2023 21:08

Souhlas, přesně jak popisujes, sedí na 1OO procent..

19 září, 2023 21:09
Reply to  Cakorev

O masáž B2B se nedá ani mluvit..

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx