Erotické masáže Praha

Karolína – Infinity spa

Tak, vážení masážníci a obdivovatelé krásných ženských křivek….

Opět jsem měl tu čest zavítat na půdu Infinity spa. Konkrétně za Karolínou. A zase se budu opakovat…velmi dobře investovaný cash.

7.9.jsem navštívil Karolínu v Koubkově ulici. Jak už někdo mohl pochytnout, je to trochu rušnější ulice ale né zas tak moc aby vás kdekdo sledoval a ptal se vás, kam to jdete. Za mě, celkem v pohodě adresa. Na místo jsem dorazil o trochu dřív, tak jsem si tak řekl, že si alespoň zas pročtu trochu mý rozpracovaný povídky, možná románu. Ani jsem se nenadál a už už jsem musel zvonit u popisného č.8.

Za dveřma mě čekala velmi pohledná samice. Jó, přesně tak. Samice, kočka, kost, kráska. Ale všichni víme, o koho jde. Nato, že Karolína má malinko opálenější fotky na webu Infinity, tak jsem tipoval starší ženu, něco jako třeba Bella. Ale jako fakt…Karolína je tááák mladá a tááák krásná. Dokáže udržet oční kontakt a její oči jsou prostě děsně pronikavý.

Co se týká úvodni sprchy, tam už už drbeme Eli a další holky, jak jsou na tom s opálením (zavedl jsem na toto téma protože se mi dostalo lehce mylných fotek z jejich webu), a hnedka mi řekla, že je trochu sloupaná a už to není ono. Což mi ale absolutně nevadí. Ale jó, zasmáli jsme se. Bylo to super. Cesta zpátky do pokoje, proběhla celkem rychle. Při úvodním rozhlvoru na futonu, jsme si začali hodně povídat a já jí vyprávěl o tom, co se mi na masazich líbí a co mě vzrušuje. Je takt, že jsem hodně ukecanej člověk, co se rád se slečnami sem tam pobaví a alespoň trochu seznámí. Nemám ani kamarády ani žádnou přítelkyni a jsem takovej velkej samotář. Nicméně už je to tak delší dobu a dávno jsem si na tohle zvykl a je to pro mě takhle ok. Navíc jsem autista a mám pár duševních poruch, kvůli kterým naolam vyhledávám společnost masérek….no, nicméně zpátky k erotické masáži. Přijde mi super, že Kája, má takovou specifickou schopnost, kterou mě nějakou záhadnou situací uklidnila a já si po delší pauze začal užívat momentu tady a teď. Masáž zad nebyla nikterak špatná. Chvílemi mi přišlo že takovou tu Basic masáž přeskakuje a rozjíždí svojí sestavičku s pěkným body to body. Sem tam zavzdychání i kousnutí ucha. Polechtání krku a zad, občas přitlačila (promiňte, moc si z týhle časti nepamatuju). Byl jsem na břiše, zhruba tak 1/3 času a zbytek byl na zádech (tak nějak jsem se už sám otočil a vyplynulo to ze situace). Nebylo to vůbec špatný.

Někdo tu komentoval, že Karolína má ráda věci pevně v rukou. A ano, to je pravda. Ale se mnou to měla tak, že se naopak i vzájemné dráždění, docela užívá. Ani vám nevím proč, ale sem tam jsem na pár sekund zavřel oči. A jen jí nechal se na mě hezky klouzat a dotýkat se všude možně. Pravda, někdo by mohl namítnout že to je blbost, ale když se mi to echt líbí tak zkouším fakt relaxovat s těma zavřenejma očima. Karolína je prostě skvělá bohyně. Teda jedna z nich. A další věc je, že při tom celém shonu a dokončování happy endu, se kupodivu nechala i navést a mohl jsem si tak korigovat její plamenné tempo. Celkově bych řekl, že to bylo vydařené zavítání za Kájou. Ani se mi pak před druhou sprchou, ani moc nechtělo z matrace.

Co se týká Karolíny samotné, tak taky jistojistě záleží na tom, jak si kdo s ní sedne. Taky jsem četl, že prej existujou lepší holky.což mě trochu překvapilo protože jsem to četl těsně před její návštěvou a naopak mi přišlo, jak je s ní fajn se poznat a jaká je to milá slečna. Tak to asi jen měl pán jiná očekávání. Za mě rozhodně Karolínu můžu doporučit jak horňákům, tak dolňákům. Ňadra má velmi hezká a zadeček taky celkem libový. Sečteno podrženo, placeno 2900,- za Infinity mix.

A opakovat? Jó, stopro budu. Těším se na další zážitek a rád s ní zkusím i jinej typ masáže.

Dodatek: dřiv jsem hodně chodil do RH (Rabbit hall) respektive skoro pořád. Ale jak jsem už slyšel od nejedné slečny u Králíka, že si tam slečny kradou výdělek a po tom všem balastu, co jsem si tam u nich prožil (počínaje přidáváním novejch a novejch holek místo vyřešení pár důležitějších věcí – a že by se jich tam našlo…) tak Infinity za mě jeden z TOP podniků.

1. Real fotky

2. Velmi příjemná a hlavně přátelská atmosféra

3.Snadná a rychlá komunikace na whatsappu

4. Velmi příjemná hudba a nejen stále a dokola electro/house vypalovačky

admin edit: https://tapky.info/?3874,karolina-infinity-spa-603-373-881-603373881

D65D12DF-A8BF-4368-99B1-680ED93BB583-689x1024.jpeg.jpg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx