Erotické masáže Praha

Lola – Candy Shop Massage

Ahoj, přispívám svou další recenzí. Tentokráte na Lolu. Nalákán velmi pozitivními recenzemi proběhla návštěva cca před dvěma týdny. Salón už všichni známe, netřeba představovat.

Přicházím na čas přesně v 19:30 hod., přichází mi otevřít slečna, co je na baru. Po cca 1 minutě přichází Lola. Říkám si, že vypadá v pohodě, vcelku milá slečna. Ptá se mě na druh masáže, tak říkám, že pussycat a Lola se ptá, zda s líbáním. Tak říkám, že ano. Po vstupu na pokoj platím Lole a říká, že když budu chtít vrátit, tak že po masáži, že teď nemá na rozměnění. Jinak fotky trošku nesedí, hlavně to bříško je trochu větší než na fotkách, jinak prsa super a v obličeji (za mě) lepší průměr.

Jdeme do sprchy a tady přichází moje nejlepší sprcha ever na masážích. Lola se hned chce líbat a ruce mi směřuje na své prsa a kočičku. Lola mě říká, že líbám super a taky si to užívám. Cca po 10 minutách ve sprše se mě Lola ptá, zda jedno nebo dvě kola. Říkám, že dvě kola. Takže první kola proběhlo ve sprše.

Lola mě sama usušila ručníkem a s blaženým pocitem očekávám, co se bude dít na futonu. Ale jak sprcha byla vynikající, potom už to mělo pouze sestupnou tendenci. Na břiše to bylo takové mechanické hlazení (jak jste popisovali v předešlých recenzích), po otočce na záda to taky bylo takové nějaké. Lole chyběl zápal, pozitivní výraz ve tváři. Na můj vkus strašně rychle měnila pozice, cca co 30 vteřin, to jsem ještě nezažil. A následovalo, co popisoval kolega přede mnou. Cca co 2 minuty začala kontrolovat čas na nějakém budíku, co ležel s námi na futonu vedle mě. Ptám se Loly, co to je. Říká mi, že to jsou hodiny :). To mě teda začalo pěkně srát. Poté mi říká, že teď následuje pussycat část a jestli chci pozici 69 nebo ať si lehne na záda. Tak říkám, že si má lehnout na záda. Dal jsem se tedy jazykem do práce, potom jsem přidal jeden prst a snažil se Lolu dovést do vyvrcholení. Takže za Loliného stálého kontrolování času a trošky zřejmě hraného projevu si myslím, že Lola zahrála orgasmus a potom celkem suše mi oznamuje, že jdeme do sprchy. V tu chvíli jsem byl celkem konsternován. Očekával jsem po předchozích recenzích mazlící sekci a pokus o druhé kolo. Ani jedno z toho nebylo. Po cestě do sprchy se mě Lola ptá, zda se mi masáž líbila, ale tak nějak jsem neměl sílu říct, že to nebylo ono, tak jsem prohodil, že ano. Proběhla očistná sprcha, oblékl jsem se. Při doprovodu směrem ke dveřím se mě Lola znova ptá před recepční, zda se mi masáž líbila, ale nějak jsem na to neměl koule po tom průběhu, říct ne . Na to Lola odvětila, že je ráda a poslala mě do víru velkoměsta. Venku se dívám na hodiny a zjišťuji, že je 20:55 hod. Abych byl v Candy ojebán o čas, to se mi ještě nestalo.

Možná jsem měl velká očekávání po oslavných recenzích, ale jak je vidět, zřejmě nejsem jediný, kdo nedostal, co očekával 🙂

Takže za mě doporučit nemůžu, dle mě rychle holka vyhořela. Takže se snad vzpamatuje nebo ať se na to raději vykašle. Smutný smajlík.

Pussycat masáž (+ líbání) – 3800,- Kč

90 minut (z toho bylo nakonec jen 85 min.)

admin edit: https://www.tapky.info/?4673,lola-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

lola_0115.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 září, 2023 16:13

Se asi budu opakovat, ale velká očekávání (berte oslavné recenze s rezervou!) v kombinaci s dvojitou sázkou (alias 3.800,-) to fakt není záruka nejlepšího zážitku na světě… Měla by, ale není

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx