Erotické masáže Praha

Tina – Matahari Salon

Tina je moje srdeční záležitost. Byl jsem u ní již několikrát, ale až teď jsem se rozhodl napsat pár řádků. Tato masérka je opravdu krásná, jak dívka z play boye. Vypadá přesně jak na fotkách.

Uvítání pusy na tvář, sympatický pokec a jde se do sprchy. Tam si mě hezky omyla a ze sympatického pokecu přechází do erotického módu, kdy se patřičně věnuje ptákovi, tulí se, vzdychá a opravdu vás jejím pohledem velmi eroticky dráždí. Není to legendární sprcha jako u jiných masérek, ale určitě velmi kvalitní. Na Matahari rozhodně. Masáž na zádech je asi nejvíc nápaditá jakou jsem tam zažil. Používá všechny možné různé techniky. Dost využívá zadeček a krásné i když umělé kozičky. Po otočce se erotika stupňuje a stojí to v rámci pravidel opravdu za to. Klouže po vás celým tělem sem a tam… Je to opravdu show i když celkem naučená. Každá masáž je téměř stejná. To malinko námět pro zlepšení.

S masérkou jsem si lidsky dost sednul, takže opakování určitě. Jediné ještě negativum, co jsem jednou zaznamenal, že mě paradoxně po masáži zadkem pak doma lehce bolela záda. Přeci jenom zdravotní masáž to není a ta váha celého těla není úplné peříčko. Je to ale určitě o domluvě. Tina je jedna z nejlepších v salonu.

Tělo na tělo za 2300 Kc.

60 minut

Rozhodně doporučuji a snad vydrží ještě dlouho.

admin edit: https://www.tapky.info/?2875,tina-matahari-salon-773-164-811-773164811

ZfwuYMxgSR.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx