Erotické masáže Praha

Monika Infinity

Při setkání s Monikou se dostavil známý úlevný pocit, že tohle bude dobrý. Milý úsměv, moc hezká, sympatická tvář, krásná postava (fotky odpovídají). Marně pátrám v obličeji po asijských kořenech, který zmiňuje kolega v předešlé recenzi (jestli je tohle asiatka, tak ja jsem mulat).Moniky přivítání je přívětivé, podává mi ruku, líbá mě na tvář. Odpadají nepříjemné pocity, které občas na začátku bývají, rozpaky, pocit zda masérka není unavená apod. Ne, u Moniky host do domu, Bůh do domu. Chceš vodu? Chceš společnou sprchu? nabízí se zájmem, energicky s nevinným úsměvem v sexy šatech na jedno ramínko, které jí na jednom plném ňadru padají dolů a je vidět půlka dvorce. Rafinovaný, říkám si. Ty drzý kozičky se derou ven, ještě jsme ani nezačali. Když přijdu ze sprchy, nečekám až Monika přijde odněkud v ručníku, čeká na mě v těch sexy šatech s jedním prsem napůl venku a začíná se svlékat přede mnou. Budeš chtit nějaké extras? říká přitom s vyzývavým pohledem. Ještě nevím, odpovídám, ale tuším, že neodolám.
Začíná masáž. Chvíli příjemné hlazení na sucho, pak hned olej a ruční masáž od nohou nahoru. Brzy se potírá olejem Monika a začíná masírovat tělem, především prsama. Nekoná se žádná akrobacie, ani nemasíruje zadkem, jako jiné masérky. Stehnem mi proklouzává až do rozkroku, je to příjemné a vzrušující, jeji tělo je prostě top, ale za chvili to začíná být monotónní. Mám teorii, že existují typy lidí, někteří umí lépe dávat a někteří přijímat(v posteli). Jsou masérky, které vás přivedou masáží do nebe, ale nepřijímají, když je sám chcete masírovat nebo si to neužívají. S touhle myšlenkou se ptám Moniky, jestli nechce taky masáž. Ano! řekne nadšeně a za chvíli si potvrzuji svoji teorii. Teď již tu krásnou bytost nevnímám jen opticky, ale i hapticky. Tělo a vlasy, jaké měla Selma Hayek ve filmu Od soumraku do úsvitu, se s odezvou podvolují dotekům.
Monika vzdychá, má ztvrhlé bradavky, je vlhká. Přišel čas na extras.Můžu doobjednat pussycat? Ano! A v tuto chvíli už to připomíná hrátky s milenkou. Líbání po celém těle, ona mě přitom hladí, tulí se, usmívá se. Pak se přesune k mému klínu, jednou rukou mi hladí pomalu péro a druhou mačká a hladí koule. Vydržet se to nedá dlouho…Když je po všem, ještě ke mě uléhá a doteky pečuje a posiluje GFE zážitek. Tohle chceš! Moniku určitě doporučuji, zejména mužům, co jsou rádi aktivní.

Klasická + pussycat

60min

2400kč

https://tapky.info/?4595,monika-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_2717-683x1024.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx