Erotické masáže Praha

Bára – Luxury Grand

Po delší době jsem šel „jen“ na masáž. Podle nadšených ohlasů jsem si vybral Báru z Luxury Grand (kde jsem nikdy nebyl).

Domluva přes Whatsapp v pohodě, před domem čekám asi 5 minut, během kterých vyšla z domu nějaká stará bába, která se na mě zle podívala a odešla. Pak konečně otevírá Bára, což už bylo lepší přivítání.

Prostory jsou hned za vchodem ve sníženém přízemí. Pokoj byl prostorný a měl v rohu vlastní sprchu, což je super věc a na žádném privátu jsem to neviděl. Máte soukromí a nemusíte courat přes chodbu.

Bára samotná je fajn holka, asi trochu starší než uvádí a v obličeji jen průměr, ale tělo má luxusní. Když jsem řekl, že chci společnou sprchu, tak se ještě omluvila a zmizela na 5 minut.

Po návratu konečně sprcha, kde jsme se vzájemně namydlili a já mohl hladit její prsa. Pak jsem si lehl na břicho na matraci, Bára si lehla na břicho na moje záda a přejížděla po mně a hladila mě prsama a klínem. V klínu měla trochu strniště, ale bylo to příjemné:)

Po otočce následovaly dotyky na vnitřní straně stehen, to bylo fantastické. Hlavní část masáže byla, když mi seděla na břiše a jednu ruku měla za zády a honila mi ho. Při tom jsem jí hladil prsa a dovolila mi i vzít bradavky do úst. V tenhle moment to bylo skoro jako opravdový sex a krásně jsem se udělal.

Ve zbytku času už jen seděla vedlemě a hladila mě a taky jsme si trochu popovídali (o blbostech). Na 69 bohužel nedošlo, ale nechtělo se mi si o to říkat. Nakonec opět společná sprcha, ale olej se nám úplně smýt nepodařilo a musel jsem spěchat domů, abych byl doma dřív než žena a umyl to pořádně:)

Na odchodu, když jsem se obouval v chodbě, během chvilky vykoukly z různých dveří hned tři další masérky a hned rychle zalezly, když viděly, že v chodbě někdo je:)

Celkově příjemný zážitek, ale opáčko asi ne, to radši poznám jinou slečnu. Na Whatsappu jsem měl zprávu od operátora/ky, jak jsem byl s masáží spokojený.

Placeno 1900/hod (až při odchodu).

https://www.tapky.info/?2848,bara-luxury-grand-605-958-304-605958304

bara_01.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx