Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit Hall

Psát, že Ella je krásná, skvělá, ultrasexy a šikovná by bylo nošení dříví do lesa – to už tady všichni víme. Byl jsem u ní už mnohokrát za poslední ~3-4 roky. Dnes se mi zase po několika měsících povedlo vmezeřit do jejího našlapaného rozvrhu (to není vůbec snadné) a těšil jsem se na masáž tak dobrou, jak jsem ji od Elly znal.

Ale něco se změnilo: Od prvního pohledu byla Ella trochu jiná – snad krásnější, snad sebejistější, se zářivějším úsměvem …. nevím přesně. Možná i přibrala pár dkg, které se uložily jen a pouze do jejích nádherných prsou.

Vlastně celou dobu tančila – od zavedení na pokoj, při společné sprše, i pak na matraci. Společnou sprchu s krásnou dámou mám vždycky rád, ale tahle byla asi nejerotičtější, co jsem kdy na masážích zažil.   Stejně jako další těsné kontakty, kterým Ella tentokrát dokázala dát ještě o kousek víc.

Nevím co se to stalo – snad jsem ji zastihl v mimořádně dobré chvíli, nebo si vyvinula novou zdařilou choreografii, nebo nové sebevědomí. Rád bych to přičítal mojí osobnosti, ale to je při mém pokročilém věku a opotřebované postavě málo pravděpodobné 🙂

Opakování z mojí strany určitě bude (a na víc než hodinu), ale nejsem si jistý, jestli se tohle dá zopakovat.

Tímto se Ella stává teprve druhou dámou na světě, o které píšu víc než jednu nadšenou recenzi. (První byla samozřejmě Paula 🙂  )

Masáž Mix
60min
1900 Kč + něco hodně navíc
https://tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918  (pardon jestli jsem URL špatně zkopíroval)

ella03.JPG

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 ledna, 2024 23:13

Tak to vypadá, že skončila. Zmizela z webu RH. Leda by si třeba brala pauzu, ale nevím o tom, že by RH během toho mazal masérky z nabídky.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx