Erotické masáže Praha

Blanka – Secret Place

Jelikož nepohrdnu slevami a rád zkouším nové prostory, tak jsem dal šanci SecretPlace a 400kč sleva zní jako super důvod se tam jít podívat.

Zatím jsem byl jen na 2 masáži u českých holek, tak mě zajímalo jaká atmosféra bude s cizinkou (v tomhle případě UA) a jestli nebude problém s domluvou/konverzací.

Původně jsem chtěl za Nikol nebo Laurou, ale Nikol nezvedala telefonu a Laura prý už nepracuje ačkoliv jí mají stále na stránkách jako aktivní masérku. Byla mi teda nabídnuta Blanka nebo Mia.

Z těch 2 mi Blanka připadala jako jasná volba, protože jsem chtěl vyzkoušet slečnu, která má trochu více kg než kam chodívám obvykle (160cm/50kg+) a rozhodně jsem chybu neudělal.

 

V den D potvrzovací SMS, přijíždím na adresu a píšu na WhatsApp, že jsem na místě. Po cca 2-3 minutách mi otevírá pěkná slečna v civilu(šaty + tenisky) a kráčíme si to chodbou ke dveřím, který vedou do klasického podzemí pražských bytů.

Zázemí je takové horší, když to srovnám s CandyShopem, ale dá se s tím pracovat.

Největší mínus bych dal za světlo, které je fakt dost ztlumené na takový svíčkový vibe :D, ale zas tu jsou 2 zrcadla.

V místnosti s futonem vyřešíme druh masáže a platbu. (Dokonce se sama zeptá jestli máte slevu)

Blanka mě posílá do sprchy samotného a naprosto chápu proč, jelikož ten sprchový kout je fakt pro jednoho. (CandyShopacké sprchy by měly být standard pro každý masážní salon 🙂 )

Po rychlé sprše vstupuji do místnosti s futonem a za minutku přichází Blanka v župánku.

Ten odhodí a proběhne lehká ohmatávačka ve stoje, poté zalehnu na futon a akce může začít.

 

Velký plus musím dát za krásně horký olej.

Přišlo mi, že Blanka má nějaký maserský kurz nebo v minulosti se tím trošku zabývala, jelikož masáž na břiše bych přirovnal k těm lepším. Super část klasické masáže, která pak přešla do B2B, kde po vás jezdí pěkným jemným zadečkem, používá bradu, jezdí prsy a proplétá prsty. Nečekejte žádné akrobatické kousky, ale jen klouzání, kde ucítíte živočišné teplo z jejího spodku. Mezitím si vás stále udržuje v pozoru dotýkáním v intimních partií.

Tahle část mohla trvat takových 15-20 minut. Poté zavelen k otočce.

Lehké naolejovaní mích intimních partií a překvapivě hned se přechází na 69 🙂

Blanka je určitě 1 z těch, která vám svojí pussy ráda půjčí a zatraceně ráda si to s vámi užije přesně jak napsal recenzent přede mnou dosyta 😀 Překvapilo mě jak moc je Blanka sensitivní až se z toho celá škubala, krásně vzdychala. Rozhodně to má ráda a nedává vám svojí pussy jen, že jste si připlatili 500kč.

Po 69 přichází  dohonění, kdy je mi po boku. Výstřik před koncem času a lehké poleženíčko.

Blanka má pěkné velké kukadla a není z těch masérek, který při klientech zavírají oči a představují si svého přítele doma.

Za mě tedy musím říct, že super GFE přístup, akorát jediná věc mi vadila a to bych řekl, že je moje chyba v neplynulé angličtině, takže na moc velkou konverzaci to nebylo :/ Jinak česky taková B1, ale angličtinu bych řekl, že má na úrovni C1.

Závěr: vysmáty smajlík a doporučení 🙂

 

Door-door čas: 66 minut

Typ masáže: pussycat

Délka: 60 min

Cena : se započtením slevy TAPKY 2000,-

Blanka – Secret Place – 606 566 696 – 606566696 – Tapky.info

 

 

 

 

 

 

blanka_03.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx