Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop

V poslední době jsem si oblíbil Candy Shop, vyhovuje mi zdejší nabídka krásných slečen, které jsou vždy ochotné, usměvavé a nezažil jsem tam ještě špatnou masáž. Atmosféra salónu je velmi přátelská, taková více domácká než jinde a myslím, že je salón dobře prozákaznicky veden co se týká časového rozvrhu a nároků nejen na kvalitní masáže, ale i GFE přístup.

Molly je jednou z hvězd podniku. Jde o již zkušenější ženu, řekl bych že věk je o trochu vyšší než mají uvedeno na stránkách. Jediná slabina salónu jsou asi fotky, které drtivé většině masérek ubírají na kráse, ale aspoň je člověk mile překvapen skutečností.

Postavu má pro mne Molly ideální. Útlý pas a krásně vystouplé boky a zadeček. Prsa asi nejlepší co jsem měl možnost vyzkoušet, ani se nechce věřit, že jsou pravé.

Vše jsem si krásně užil už při vzájemné svlíkačce před sprchou a ve sprše už došlo ke vzájemnému body to body tření těl, prakticky šlo o freestyle včetně imitace sexu ve stoje, prostě nádhera, musel jsem to poslal na kozičky poprvé.

Na matraci jsem se ujal masáže hned já, chtěl jsem si to tělo pořádně užít a prozkoumat, s čímž Molly neměla problém, stejně jako s dotyky na všech částech těla a jakýmkoliv nápadem, který mohla splnit.

U masáže tělo na tělo a i po otočce jsem se snažil vrýt do paměti její masáž těmi fantastickýma prsama, to se musí prostě zažít, ještě jsem neviděl, aby přírodní prsa měly takový ideální tvar a plnost na prohmat 🙂

Ke konci jsem měl trochu problém s druhým vyvrcholením, možná to mohla způsobit jediná menší slabina Molly a to je slabší vytvoření erotické atmosféry. Ta je, dle mého názoru, způsobená trochu submisivnější povahou. Ale Molly ani chvilku nezauvažovala, že by to vzdala a tak dlouho mne mazlila, až mne prostě vymazlila podruhé.

Sprcha na rozloučenou opět kontaktní a já prostě musím Molly doporučit každému.

90 min., Body to Body, 2800,-

https://www.tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

 

molly.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 září, 2023 22:28

Souhlas. Molly je/byla super. Doslo ovsem na nejhorsi. Molly zmizela z nabidky. Asi uz si plni svuj sen, coz naprosto chapu. Musime se s tim smirit. Pro me to byla maserka s velkym M.

12 října, 2023 10:32
Reply to  Thoms

🫴 masaze-infinity.cz/divky/molly/ 🤔

Last edited 1 rok před by admin
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx