Erotické masáže Praha

Darina – Infinity Spa

Chtěl jsem si vyzkoušet nějakou masérku, u které jsem ještě nebyl a tak mě na fotkách zaujala Darina. Objednání proběhlo přes wp den předem. Přicházím na adresu Hálkova 6. Zvonek je myslím označen jen slovem massage. Na této adrese jsem byl poprvé a nedostal jsem předem instrukce, takže jsem šel intuitivně po schodech nahoru. Drobnou navigaci by salon mohl posílat automaticky při objednávce. Po vstupu do salonu si říkám, že Darina vypadá jako Monika, u které jsem byl dříve. Pokud tedy nemá v salonu dvojče nebo velmi podobnou kolegyni, tak to bude Monika. Nechápu, co to ten salon vymýšlí, že úplně mění holce profil. Leda že by se Monika vydávala za Darinu, u které jsem nakonec nebyl.  Mimochodem, profil dřívější Moniky načas z webu zmizel a pak se opět objevil s novými fotkami. Nechal jsem to ale být a řekl jsem si, že ok, vyzkouším si případně druhou návštěvu, třeba to bude lepší.

Říkejme jí tedy Darina. Společná sprcha nebyla nabídnuta ani na začátku ani na konci. Prostě mi Darina oznámila, ať se jdu osprchovat a ona se mezitím nachystá na masáž. Po masáži mě úplně stejně posílá do sprchy samotného. Byl jsem nicméně v dobré náladě, a tak jsem to pojal jako výhodu, že to alespoň urychlím, aby bylo více času na masáž.

Otočka proběhla asi někdy v polovině času. Neviděl jsem na hodiny, takže hádám. GFE zde nečekejte, Darina asi na to není. Uznávám, že nemusím být její typ, ale řekl bych, že nebudu sám s tímto dojmem. Atmosféra byla klidná, spíše pohodová, extra erotická asi ne, ale nijak špatná také ne. Mému údu se začala věnovat až těsně před otočkou, ale pěkně, až jsem se lehce nadzvedl, aby se tam rukou lépe dostala. Sáhnout na kočku Vás nenechá, doteky jinde jsou však ok. Bylo by možná vhodnější, kdyby salon přestal uvádět info v profilech dívek naoko (vzájemné doteky, vzájemné uspokojování…) , ale uvedl tam pravdivé info. Je mi jasné, že je to také o vzájemných sympatiích a že prostě nemusím být typ masérky, ale dle předchozích recenzí vidím, že kočku prostě nepůjčuje. Myslím, že i masérce pravdivé info na webu způsobí méně nedorozumění.

U Dariny jsem si uvědomoval, že jsem mohl jít na masáž k nějaké jiné masérce, která by si se mnou vlezla i do sprchy. Když jsem v chodbách zaslechl, jak se jiný klient s jinou masérkou sprchuje, pomyslel jsem „za stejné prachy jiný servis.“

Abych jenom nekritizoval, tak musím zmínit, že Darina je moc hezká slečna. Věk orientačně sedí, míry asi také. Má pěknou postavu a hezká ňadra. V obličeji působí více jako jižanský typ. Erotickou masáž jako takovou umí. Dost se vystavuje v zrcadle, kde je na co koukat. Zapojuje hodně tělo, dost masíruje ňadry. Příjemně mě překvapila, když jsem byl stále ještě na břiše. V jednu chvíli se zvedla, šla k mé hlavě, poklekla na okraj futonu a šla do pseudo69. Sice jsem si trochu musel vykroutit krk, ale pohled na kočku to byl pěkný, asi i díky oknu, které i přes závěsy tvořilo nějaké světlo. Bylo navíc příjemné mít její podbřiško těsně nad hlavou. Mám rád, když zažiji něco nového, takže dávám plusové body. Když pominu to, co jsem zmiňoval jako zápory, celkový dojem z masáže jsem nakonec měl kladný. Vzrušený jsem byl dost a bylo to pěkné. Po otočce na záda se Darina pěkně tulila, i když mě bylo zcela jasné, že to bere jako práci, kterou prostě dobře odvádí. Honička byla spíš až ke konci, kdy standardní techniku občas střídala masáž varlat, pak už jsem to po nějaké době nevydržel a bylo vymalováno. Po utření si Darina vedle mě sedla a během drobného pokecu mě trochu hladila na hrudníku. Čas door-to-door dodržen.

Odcházel jsem s dobrou náladou, opakování nicméně neplánuji, prostě jsem už zvyklý na jiný servis i přístup. S hodnocením jsem na vážkách, jelikož do určité míry to byl ojeb: pravděpodobně nový profil na webu u stálé masérky, nepřesné info v profilu dívky ohledně toho, co je u ní možné… Zde je smajlík záporný. Sprchoval jsem se sám, neměl jsem žádné GFE… Zde budiž dávám smajlík neutrální.  Z druhé strany, byla to pěkná návštěva, užil jsem si to a odcházel v dobré náladě. Takže za samotnou masáž dávám hodnocení kladné. S ohledem na všechny okolnosti je mé konečné hodnocení neutrální.

Faktické info:

  • Klasická erotická masáž
  • 60 min
  • 1900 Kč

https://www.tapky.info/?4671,darina-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_0232-849x1024.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx