Erotické masáže Praha

Betta – Number one / Secret

ale joo, betta je fajn… kdyz se teda rozhodne dorazit. naposledy jsem to otocil pote co mi na miste v domluveny cas jinak mila recepcni sdelila, ze musim pockat 30 min nebo si muzu vybrat jinou divku, ze to neni problem. klidnym hlasem jsem ji uvedomil, ze to problem je a odesel.
tentokrat slo vse hladce, domluva den predem, betta me cekala v civilu, ktery ji ubral tak 2 body, ale v momentu kdyz se ho zbavila ji byly navraceny i s extra pulbodem za vtipny pokus o striptiz.
foto, vek, vaha, vyska cca sedi, kosiky c/d, ukrajinka mluvici trochu anglicky, holka je prirozena, bez uprav (az na zbytecne tetovani nad prsem), ma sympaticky oblicej, velke oci, plne rty, hebkou plet…
trochu ojeb s cenou i casem, nebo spis se umi holky prodat a moc nenadrit. doporucenou secret masaz za 2500 kc s extra doteky a imitici sexu odmitne asi malokdo. myslim, ze by to mohlo byt soucasti zakladu. treba i je. casove je vse takove uspechane, kdo ceka 60 minutovou masaz bude sklaman. jeji sestava ma tak 20-30 minut, v tomto intervalu se neboji pouzit vsechno co ma k dispozici aby si mohla lehnout a povidat…
jeste byla vtipna cesta do i z pokoje, vzhledem k stisnenym prostorum jsem se musel doslova prodrat celym haremem salonu. asi 6 polonahych divek po me hazelo ockem, nerikam ze to bylo neprijemne… fantazie se mi rozjela na plno!
ale k veci, rychla sprcha, ja, pak betta – tohle jsem uplne nepochopil, ale uleham na bricho a cekam. po chvilce show zacina… klasicke roztirani oleje, betta se neboji hrabnout mezi pulky, pohrat si s pytlem a brnknout do vykukujici hlavicky. pekna byla cast kdy mi po zadech jezdila zadeckem. hezky se ukazuje a predvadi, takze v zrcadle se bylo na co divat.
klouzani body to body me mirne sklamalo, s tou vybavou jsem cekal vetsi hitparadu (strasne rychly, arytmicky, bez naboje).
po otocce to slo ale od peti k deseti! nakonec jsem dostal vsechno za co jsem si priplatil i neco malo extra. rytmus klouzani jsem uz mohl usmernit rukama, jeji sikovne rucky si zase hrali se mnou… prsa jsem si uzil az az, nasledovala imitace ze predu, ze zadu, 69, vzdechani, pohledy do oci, usmevy, vtipky, pusinkovani a finale po spanelsky!
betta nas utrela, pritulila se a tulila by se asi doted kdybych ji nenabidnul masaz ja. rad to holkam oplacim… lepsi nez drhnouci tlachani o hovne v anglictine.
ve sprse to pak nalezite ocenila. jedna z nejhezcich sprch a gfe obecne co jsem zazil. cas dodrzen na minutu presne.
celkove hodnoceni 7/10, spokojenost.

ps: prikladam tematicky printscreen z google maps street view, kdyz hledate salon. docela me to pobavilo.

Screenshot_20230419_173501_Maps-1.jpg 4X9A8316-1024x1536.jpg-0.webp

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx