Erotické masáže Praha

Amélie – studio Le vour

<span;>Tááák, zdravíčko pánové. Po delší odmlce, přicházím s další recenzí. Tentokrát, jsem vzal Amélii. Dle fotek jsem čekal trochu mrchu, odtažitou, chladnou. Ale nebylo tomu tak. Naštěstí. Opak byl pravdou. Už při příchodu mi velmi přátelsky, podala pevně ruku a když jsem jí dával pusu na tvář tak hnedka se nastavila i na druhou. Milé toto…
<span;>Při příchodu nebo chcete-li odvedení na pokoj, jsme se domluvili na druhu masáže a trochu jsme probrali, jak se kdo dneska cítíme. V tomhle podniku už to tak zkrátka chodí. A aby mi dala klid na trochu rozkoukání se, tak odešla nám udělat kafe a neperlivou vodu k tomu. Také velmi hezké.
<span;>Po sprše a ulehnutí na futon, jsme probírali všechno možný a zároveň si začali užívat propojení a naolejování dvou nahých těl. Nato, jak jsme se teprve poznávali, tak Amélie vůbec není tichá a drzá. Teda takhle…je drzá ale tak nějak správně. Co se týká masáže zad, takový lepší průměr. Ale po otočce, jsme se začali dráždit o to víc. Skoro mi už nešlo, jen tak nečinně přihlížet a tak jsem holku začal taky škádlit a nebylo to vůbec špatný. Amélie má vytříbený smysl pro humor a zároveň fakt co se týká polohy na zádech, je s ní neskutečná sranda a zábava. Co bych asi vytknul, tak je to, že se i zajímá, jak se vám ta technika líbí a jestli je vše ok. Tohle bych fakt vypíchnul a zároveň řekl, že tímto udržuje klienta v pozoru a vnímání. Za mě určitě jsem nebyl naposledy. Možná mi Terka sedne malinko více, ale je to taky prostě o tom, jak se kdo cejtí a jak si kdo s kým rozumí. Za mě, dvě hodinky jsem se nenudil, Amélie byla velmi kreativní a hódně udržovala oční kontakt.a jó, její oči jsou taky víc než dost výrazný a krásný. Tak ještě jednou díky moc Amélinko a jistě dříve či později, zkusim opáčko.

admin edit: https://tapky.info/?3832,amelie-studio-le-velour-777-317-249-777317249

523BE437-8DBC-45F8-8CB6-2FF4E147869D-1.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx