Erotické masáže Praha

Eva – Rabbit Hall

Tuhle dívku jsem měl delší dobu v seznamu masérek, které musím navštívit. Vesměs pozitivní recenze a jako horňák jsem si nemohl nechat ujít příležitost tu krásu polaskat.

Masáž na Vinohradské, při vstupu vše standart, za dveřmi salónu mě vítá Eva, wow efekt se nekoná, v obličeji vyloženě „holka od vedle“ měl jsem jinou představu, ale křivky pod šatičkama mě vyloženě zvou na vyzkoušení.

Sprcha je vyloženě za účelem umytí a lehkému seznámení s našimi těly, využívám možnost si ošahat ty krásná prsa u kterých bych vůbec nepoznal, že jsou uměle upravená a jsem nadmíru spokojen. S Evou debata krásně plyne, jak když jste s kamarádkou s výhodami, kterou delší dobu znáte, to oceňuji.

Na matraci si říkám o něžné dotyky na vnitřních stranách stehen a příslušenství, Eva je ochotná a myslím, že když si člověk řekne co se mu líbí tak ráda vyhoví. Masáž plynule přechází na body to body, žádná divočina to není, spíše něžné mazlení sem tam lehký vzdech a propletené prsty. Brzdy dojde k otočce a tam je to jiná liga, Eva má skvělý styl mazlení penisu, neustále střídá úchopy, styly, frekvenci, chvilku jednou rukou, za chvilku oběma, takový trochu tantra lingam styl.

Mazlím se přitom s Evou, která přechází do její oblíbené polohy, kde máte všechno blízko k dispozici a můžete vyzkoušet v rámci pravidel, mám rád když moho slečnu za něco chytit a něco jí pomazlit, ne jen kosti s kůží. Když mazlím láskyplně faldíky na břiše, tak už se slečna trochu ošívá, ale nechá mně ať si vyhraju, zesílí stisk a máme hotovo. Následuje ještě domazlení a pokec.

Sprcha nakonec jen za účelem smytí oleje. Oceňuji příjemnou atmosféru po celou dobu masáže. Bez jakýchkoliv zákazů. Slečna se sympaticky usmívá od začátku do konce, je milá a myslím, že jí to i baví. Mohu určitě doporučit, myslím, že se jedná o setrvalou kvalitu.

Masáž Body to body, 60 min., 1900,-

https://tapky.info/?4003,eva-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Eva88.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx