Erotické masáže Praha

Blanka – Secret Place

Kouknul jsem tak na zdejší stránky a vidím speciální akci do nového salónu Secret place, tak si říkám proč to nevyzkoušet. Domluva přes chat na stránkách bez problému, v době kdy jsem chtěl byla volná jen Blanka, ale je pravda, že zrzku jsem chtěl zkusit.

V den masáže potvrzuji předem sms, v daný čas jsem před domem číslo 36 (tady díky kolegům, opravdu mají na stránkách chybu). Volám operátorce a čekám na otevření slečnou. Tady čekám trochu dýl než jsem zvyklý, dobré tři, čtuři minutky. Zvonek ze bzučákem je lepší řešení, ale to tu chybí. Po drahné chvíli pro mě tedy Blanka přijde, v chodbě domluva na jazyku komunikace. Sice zmiňuje možnost mluvit česky, ale za chvilku sklouzáváme k angličtině, kde je komunikace daleko jednodušší.

Příchod na pokoj, jsem odeslán do sprchy (hurá, ruční omotám kolem celýho pasu, žádná malá žíňka), sprcháč jak bylo psáno malej, jen tak pro mě.

Po návratu na pokoj chvíli čekám a masáž začíná až nějakých 10 minut od termínu. Už dopředu řeknu, že venku jsem byl 20 minut po plánovaným konci, takže co se času týče všechno v pořádku. Masáž na břiše poctivá, správně se nastavuje do zrcadel, sem tam zavadí a pošimrá správná místa, zafuní do ouška. Tady bych hodnotil asi jako fajn standard. Po půl hodině na chvíli odběhne a já mezitím dělám otočku. To odběhnutí tu už bylo zmíněno a já asi pochopil o co jde. Na rychlo si smyla ze spodku olej, protože následoval pussycat. Jo chlapi přiznejte se, kolikrát jste bojovali s pachutí olejíčku. Taková drobnost ale najednou je to o kus lepší. V poloze na zádech trocha mazlení ale velmi rychle přechází do polohy 69. v tu chvíli si říkám, že už to neudržím a bude rychle vymalováno, ale ono to utne ve správný moment a přestane mě dráždit a začne až za chvíli, kdy zas chvíli vydržím, ale ne moc dlouho, takže první kolo zakončeno. Ona ale ještě nemá dost a zůstává v této poloze a nechá se dlouho lízat. Teda dluho jako opravdu dlouho, až jsem měl křeče do jazyka. Potom očista, tulení lae v poloze 69 z boku, že se už notočila. Hladí mě, nasměruje mě ke svým prsům, které si nechá masírovat. Poté přecházm níž a níž, ona rozjíždí druhé kolo. Je to fajn a za nějakou chvíli zakončuju porduhé.

Očista, čas ještě zbýval tak jsem čekal co ještě časově bude, ale už nic moc erotického, protože jsme se strašně zakecali. To se mi stalo na masáži podruhý za sebou, že ve mě holka nějak získá důvěru a začne se mi vypovídávat. Jako fajn, po tom co jsme právě prožili je dobrý ji poznat trochu blíž.

Potom mě pošle do sprchy, obléknu se a venku jsem jak jsem psal 20 minut po plánovaném konci.

Nad opáčkem přemýšlím. Možná tím, jak se ty holky se mnou zakecaj, začnou vytvářet i nějaké emoční spojení a jsem zvědavý, jak by to vypadalo příště.

Masáž. Pussycat, 90 minut, cena 2800 Kč (po slevě Tapky 400, jinak 3200)

Blanka – Secret Place – 606 566 696 – 606566696 – Tapky.info

IMG_6256.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx