Erotické masáže Praha

Dana – Rabbit hall

Návštěvy od sebe dělí cca 5 týdnů. Fotky víceméně sedí. První návštěva byla naprosto super. Druhá už méně povedená.

První návštěva proběhla na Vinohradské, salón tam netřeba představovat. Otevírá mi sympatická slečna. Na přivítanou proběhlo objetí. Poté mě odvedla na pokoj. Už při příchodu na pokoj se začínáme hodně smát. Po chvilce, kdy Dana odběhla pro víno, tak jdeme společně do sprchy. Ve sprše mě Dana hezky namydlí a umyje. Po sprše si dáme víno a ulehám na futon.

Nejprve mi masíruje nohy, potom záda, Dana má celkem sílu J. Následuje fáze, kdy po mě hezky klouže po zádech a nezapomene ani na kamaráda dole. Cca v půlce času velí k otočce. Dostávám těžké GFE, vzdychání do ucha, propletené prsty. Tohle miluji. Když Dana dělá imitaci na koníčka, tak najednou se naše oči spojily a rty byly hodně blízko. V tom jsem dostal polibek. No a poté už jakoby žádná masáž nebyla. Jen jsme leželi v objetí, mazlili se, dávali si olej do vlasů a povídali si. Připadal jsem si jako se svou přítelkyní. Jelikož jsem byl ten den poslední, tak se asi mohla umazat. Už snad bylo i po časovém limitu, a Dana říká, že musíme do sprchy. Já si najednou uvědomil, že nejsem ‚prázdný.‘ Ale vzhledem k průběhu masáže jsem si řekl, že pro jednou to oželím. Šli jsme do sprchy, tam se umyli. Při placení jsem dal větší dýško než obvykle a vyrazil s krásným pocitem zpátky do víru velkoměsta.

 

U druhé návštěvy (tentokrát Vršovická) už to od začátku, bylo jak to říct ‚něco jinak‘. Dana působila unaveně. Šli jsme na pokoj, Dana odběhla pro víno a poté co přišla, tak se mě ptá na druh masáže. Tak říkám, uvidíme, jako minule.

Na břiše se po mě hezky klouže, sem tam doteky dole. Vychutnávám si pohledy v zrcadle. Ale po otočce to tentokrát nějak není ono. Měl jsem pocit, že za chvilku usne :), kamaráda dole celkem ignorovala. Leželi jsme hlavně vedle sebe, ale bylo to poloviční oproti minule.

Jasně, každý máme slabší den, tak to chápu. Potom mi Dana řekla, že jdeme do sprchy, že už je čas, tak říkám: “To mám i podruhé odejít bez vyvrcholení?“ Celkem mě tohle dostalo. Vyvrcholení by mělo být automatické a né, že si o něj musím říkat. Toto mi teda vcelku vadilo. Toto proběhlo aspoň ve sprše, tak nakonec jsem “prázdný“ odešel.

Musím dát neutrálního smajlíka. Možná jsem tam podruhé šel s velkými představami po první návštěvě, ale už se asi nevrátím. Např. U Nikol byla každá masáž úžasná, tam nebylo hluché místo :). Ale přesto Danu doporučuji, pokud si vzájemně sednete, bude to super.

Obě masáže body to body – 90 minut – 2400 Kč

https://tapky.info/?4658,dana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Dana2.webp

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 srpna, 2023 18:33

I experienced something similar as well, first visit was great, second one I didn’t finish because she was too obsessed with the time, at the end if there is a break between one client and the other one a couple of minutes more can help.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx