Erotické masáže Praha

Darina – Infinity Spa

Opět jsem se vrátil do svého oblíbeného salónu. Moje volba padla na Darinu a po rychlé WA komunikaci jsem nastoupil do Hálkovy. Darina je krásná dlouhovlasá holka přesně jako na fotkách. Hned od začátku jsem se hodně těšil, až budu mít šanci si na to krásné mladé tělo sáhnout, speciálně na zadeček. Vzhledem k tomu, že už je tu pět let, tak s komunikací nebyl vůbec žádný problém. Má smysl pro humor, a tak jsme se na začátek i hodně nasmáli. Nabídku společné sprchy jsem využil. Sprcha byla o omývání a povídání, oboje velmi příjemné, a tak mi ani nevadilo, že to nebyl nějaký erotický uragán. Darina mě důkladně celého omyla a pak jsme vyrazili na futon.
Na začátku mě Darina docela dlouho masírovala a hladila „nasucho“, při prvních dotycích se mi zdálo, jako bych cítil lehkou nervozitu, ale ta rychle odezněla. Přeci jen slečna masíruje krátce. Bylo skvělé, že se hned na začátku nastavila tak, že jsem ji mohl okukovat v zrcadle – hezky vystrkovala svůj krásnej zadeček a hned od počátku se nebála rukou zavítat na návštěvu na ty nejlepší místa. Bylo to tak příjemné, až jsem se musel trochu nadzvednout. Masáž byla dobrá, Darina zaujímala všelijaké pozice. Tu byla u hlavy, pak zase z jedné i druhé strany a pořád se něco zajímavého dělo a nebo bylo alespoň na co koukat😉. Možná jen body to body mohlo být o trochu delší, ale i takhle velmi nadějný začátek masáže.
Otočka byla tak akorát, a hned na začátku se Darina rozhodla, že mi půjčí svoje tělo. Hladil jsem ji a tiskl k sobě, a když viděla, jak mě baví hra s jejíma prsama, nechala mě je i vzít do pusy. Bylo znát, že jí to dělá dobře. Pak se z mého objetí nenuceně vysvobodila a přišel zlatý hřeb programu, neboli pozice 69. Byla to ta poctivá 69, mušličku jsem měl těsně před obličejem, až mě lákalo vypláznout jazyk a… Ale udržel jsem se, jsem slušně vychovaný chlapec. Místo toho jsem jí začal oplácet její velmi příjemné dotyky a nenarazil jsem na žádnou stopku. Bylo znát, že ji jsou mé jemné dotyky příjemné. Neměl jsem ale pocit, že by si Darina dovolila masáž užít naplno. Jsem slušně vychovaný, a tak jsem netlačil na pilu a nechal se opečovávat. Skončili jsme v pozici na boku, kdy mě Darina s oddalovaním velmi krásně a intenzivně vystříkala.
Darina mě spokojeně pozorovala a pak mě citlivě otřela a obejmula. Celou akci jsme zakončili společnou sprchou, kde mě opět velmi pečlivě omyla.
Na konci jsme se loučili jako staří přátelé a já odcházel se širokým úsměvem a pocitem lehkosti po povedeném zážitku.

Infinity Mix

60 min

2000,-

https://tapky.info/?4671,darina-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG-20230809-WA0000.jpg

2.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx