Erotické masáže Praha

Tereza – Studio Le Velour

Tereza – Studio Le Velour

Další návštěva v mém oblíbeném Le Velour. Objednání bez problémů jako vždy přes jejich stránky. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Před domem není potřeba nikam volat, diskrétně zazvoníte a celkem rychle se dostanete dovnitř. Vše proběhlo diskrétně a já se během chvíle vítal s pěknou mladou holkou.

Terezka je pěkná mladá holka, vyšší a trochu mohutnější postavy, což však v jejím případě není vůbec na škodu a vše je ve správných proporcích. K tomu milý okouzlující úsměv a nadprůměrný vizuální vzhled v obličeji. Nabídnuto pití. Posadili jsme se na gauč a Terezka zahájila rozhovor s nějakým neutrálním tématem pro uvolnění atmosféry. Poté si ověřila na jakou masáž jdu a zeptala se, co od ní očekávám a zda mám nějaké zvláštní přání. Nechal jsem ji celkem volnou ruku, což ji potěšilo. Na závěr mě upozornila, že nejsou dovoleny doteky v jejím rozkroku a na rovinu se zeptala, zda s tím nemám problém. Poté už jsem byl poslán do sprchy, překvapivě bez obligátního striptýzu před masérkou.

Po příchodu ze sprchy nenásledovalo obvyklé seznamovací přitulení, při kterém jsme společným úsilím svlékli i ji. Já jako horňák se samozřejmě soustředil hlavně na její vnady, které jsou za mě dost dobré. Trochu nechápu piercing v obou bradavkách, ale naštěstí je to decentní a nijak zásadně to vizuálně nevadí. Osobně moc nemusím, ale jinak respektuji, je volba každé slečny.

Masáž zad hodnotím neutrálně. Dívka se snaží. Mimo prstů a dlaní zapojuje celé předloktí a co je nejpříjemnější, tak už tady zapojuje i svou nejsilnější zbraň, a to ty své pořádné kozy. Které jsem jinak neustále sledoval v zrcadle ve všech pozicích, které dívka zaujímala a byl to většinou pohled luxusní. Jinak se žádná velká divočina nekoná a nenabízí v zrcadlech ani příliš pohledů na prdelku a rozkrok.

Po otočce se pokračovalo v podobném duchu. Příjemná masáž, později spíše hlazení a hrátky s kozenkama na milion způsobů. Buď nimi dráždila mé tělo, nebo jsem je měl já ve svých rukou. Jako horňák jsem byl s tímto spokojen a doteky na kundičku mi nijak nechyběly, ani je většinou nijak zásadně nevyhledávám, ale možná ji mohla alespoň trochu víc ukázat, osobně mám v určitých pozicích pohledy na ni rád. Prdelku si nechá nejen pohladit, ale i pěkně prohmatat. Jinak je to opravdu tuleň a cítíte se s ní jako s milenkou, jak se k vám něžně a intenzivně tiskne.  Zakončení samozřejmě mezi kozy, jak jinak u takto vybavené kočičky, s pohledem z očí do očí.

Celkově příjemný zážitek. Je zde však stále ještě prostor ke zlepšování se. Osobně možná časem svou návštěvu zopakuji.

https://www.tapky.info/?4135,tereza-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Masáž B2B, hodinka, 1900kč

tereza_0116.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx