Priváty v Praze

Scarlett – lovelygirls

standardně 2200/1 hod., nebo 1800/1 hod. se slevovým kuponem ťapky (já to měl jako výhru zdarma)

Privát už asi netřeba představovat. Objednání přes WA na pohodu – nebývá časté, aby operátor komunikoval s entuziasmem a aktivně mi pomáhal s výběrem té správné dívky.

Tentokrát moje volba padla na Scarlett. Měl jsem chuť vyzkoušet vyzrálejší zenu, připomínala mi jednu pornoherečku, neměla žádné recenze (možná si ji jen kolegové sysli), lákalo mě vyzkoušet její „divokost“, kterou mi popisoval operátor.

Scarlett je kategorie milf/mom. Fotky jsou pravé. Věk slečny na webu o něco podstřelen (údajne iniciativa privátu). Přivítala mě ve vysokých botech, měla snad 190 cm. Operátor mi o ní sdělil, že někdy dokáže být trochu „držkatá“. To se mi nepotvrdilo. Celou dobu byla milá az submisivní. Tusil jsem problematické partie – břicho a prsa bojující s gravitací. Břicho měla při akci zakryté svrškem. Silikonový čtyřky/pětky vytáhla jen tak napůl, aby jí to drželo. Byla upravená (solárko, líčení, styling, nehty), mela docela hubený nohy a po těle hodně kérek. Po uvítání a úvodním small talku mě poslala do sprchy.

Přišla, když jsem se utíral a rovnou si lehla na postel. Predstavila mi igelitku s hračkami, co si do práce přinesla. Zaujalo mě, že tam měla i dost áčkových, ale to si prý užije jen po alkoholu. Sednul jsem si k ni, kecali jsme o tom, jak bych si to predstavoval. Kromě áčka si s ni můžu dělat co chci .. to mi vyhovuje. Zákazy během akce nepadly, lízání a prsty v pohodě. Chvíli jsem si s ní takhle hrál, její vzrušení stoupalo, až se ozvala, že jestli to takhle půjde dál, bude pod sebe potřebovat ručník. Dal jsem pod ní ten svůj ze sprchy, zavedl do ni prsty a behem nekolika vterin z ní šel první squirt. Orgasmy má dost intenzivní – rozklepe se, hází sebou, je i docela hlučná. Dám jí chvíli pauzu na vydýchání, věnuju se jiným partiím, moc dlouho to nevydržím .. zase stříká.. takhle parkrat dokola. Slo toho z ní víc a víc. Po chvíli me utnula, že si teď bude hrát ona se mnou. Odpocinula si u toho, oral docela jemný. Olizovala mi ho pomalu, občas zajela i trochu výš, zapojila prsa a olizovala mě na břiše a bradavkách. Píchali jsme jen zepředu a zezadu. Když jsem zařadil vyšší rychlost, bylo znát, že takovej sprint moc nedává a je zadýchaná. Když na mě šel střik, dělal jsem jí prsty dalsi mokré orgasmy. Měla jich za hodinu fakt hodně. I když se snažila mít pod sebou ručník, stejně toho hodne nalítalo vedle a postel byla dost mokrá. První číslo jsem zakončil střikem na prsa.

Mezi koly zajímavý pokec o tom, jaký za ní chodí klienti, nebo o tom, proč má v sobě radši prsty než vibrátor. Ke Scarlett prý chodí zajíčci, až si někdy připadá jako pedofil. Naopak třeba za temi nejmladsimi kolegynemi prý chodi dědkové.

Druhý kolo bylo v podobném duchu, jako to první. Dařilo se mi jí dělat mokré orgasmy, pichali jsme snad jen v různých variantách zepredu, zakonceni na prsa. Čas o několik minut přetažen (super, že mají děvčata mezi klienty nějaký pauzy).

Scarlett můžu doporučit. Přístup má super, je zkušená (taková vyklidnena), sex jí baví a je orgastická. Nejen pro zajícky, ktery laka sex s milf/mom, je to dobrá volba.

lovelygirls.cz/slecny/scarlett/

Obrazek-17.07.2023-v-9.15-1-kopie-1.jpg Obrazek-17.07.2023-v-9.18-kopie-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx