Erotické masáže Praha

Blanka – Secret Place

Co s volnou hodinkou během dopoledne, tak jsem se nechal inspirovat ze zdejších rozmanitých recenzí. Padla tedy volba na celkem nový salon Secret Place. Po kontaktu přes WhatsApp, kdy komunikace probíhala překvapivě rychle a bezproblémově, mi byla nabídnutá slečna Blanka. Samozřejmě jsem nejdřív prošel zkušenosti od ostatních. Podle fotek velmi pěkně vypadající mladá dívka. Byl sjem zvědavý zda to skutečnost potvrdí. Vchod lze celkem snadno najít. Hledal jsem č.p.36 jak bylo doporučeno. Zvonek nemají. Nutno napsat přes WA, že jste na místě. Do pár minut mi přišla slečna otevřít. Na první pohled milá, proběhl trochu nesmělý pozdrav a pak už jsme šli směrem dolů. Chodba domu působí neutrálně a s nikým jsem se na schodišti nesrazil. Prostory suterénu jsou opravdu trochu menší,ale působí čistě a moderně.

Místnost s lůžkem je ale prostorná,na obou stranách velké zdrcadlo, minimum světla, ale brzo se rozkoukáte. K tomu příjemná hudba. Společná sprcha z důvodu opravdu malého sprchového koutu by byla trochu akrobatickýá disciplína. Vše ale plně vynahrazeno hned jak pak přijdete do pokoje. Pozornost od samého začátku masáže. Neřekl bych, že je v oboru krátce. Masáž na břiše nejen rukama, ale pomalu celým tělem. Olej, opravdu příjemně teplý. Nejsou to pouze mechanické pohyby. Řekl bych že si to užívá s vámi. Po cca 20 minutách otočení na záda. Po lehké masáži přišla poloha 69 kdy vám nabídne broskvičku opravdu dosyta. Nechá vás si jí pěkně vychutnat. Měl jsem co dělat abych nebyl už teď. Ještě jsem na takovém typu masáže nebyl, tak zatím nemůžu srovnávat. Netlačí na pilu, bylo vidět, že si chce to chce taky vychutnat s vámi. Jelikož jsem ten nával asi hodně prodýchal, šťastný konec se trochu protáhnul. I tak to nevzdala, nabídla opět broskvičku a společně, zpocení, jsme došli k vrcholu. Na společné tulení na boku už tedy nezbyl čas.

Slečna se zřejmě od začátku působení v salonu velmi snaží nabírat zkušenosti a být GFE. Vzdychání, proplétání prstů a způsob masáže je tak věnován opravdu vám, pokud padnou vzájemné sympatie. Nejsem zde naposledy.

Typ masáže: pussycat

Délka: 60 min

Cena : se započtením slevy TAPKY 2000,-

admin edit: https://tapky.info/?4709,blanka-secret-place-606-566-696-606566696

B2-1.jpg B1-0.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx