Priváty v Praze

Ester – Lovely Girls

Má první a zároveň asi i poslední recenze na tapky.info. Týká se dnešní schůzky s Ester z Lovely Girls.

V okamžiku volby mě Ester od začátku zaujala svými fotkami, z nichž jsem už na první dobrou vycítil náboj a energii. Po tlf. konzultaci s operátorem jsem definitivně nabyl dojmu, že bych nemusel litovat. Rezervace proběhla bez problémů.

Před schůzkou jsem byl trochu nervózní, navzdory pozitivním referencím. Nicméně od prvního momentu jsem vycítil, že Ester byla trefa do černého. Nebudu zde popisovat detaily, ale získala si mě svým srdcem, osobitým přístupem a hlavně jsem z ní cítil upřímný zájem společně si TO užít. Jedno jak, prostě užít. Jako kdybychom byli partnery delší dobu. Ester jsem spíše vnímal jako partnerku, která citlivě vnímá partnera a navazuje atmosféru. Skoro jsem zapomněl, že jsem na Privátu.

Za mě jeden z nejhezčích sexuálních zážitků. Pokecali jsme i o životě, osobních zájmech a zkušenostech. Ester je v tomto ohledu pozitivně laděná, zdravě sebevědomá, prostě fajn sangvinik.

Co na Ester oceňuji nejvíc? Že jí sex a erotika upřímně baví, že vnímá tuto službu spíše jako koníčka, než jako pracovní řemeslo. A že jsem z dnešní schůzky vycítil vzájemný respekt a odcházel zrelaxovaný, nabitý energií.

Takhle by to mělo vypadat 👍

https://www.tapky.info/?4699,ester-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

1.3 3 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
BigM
31 července, 2023 22:59

Smrdí reklamou…

4 srpna, 2023 22:01
Reply to  BigM

Myslím, že alespoň lehká nedůvěra je naprosto přirozená reakce na takovouhle nadmíru pozitivní, ale o samotné návštěvě u slečny vlastně nic neříkající, recenzi, obzvlášť v dnešní době, kdy má většina lidí tendenci syslit si dobrý holky pro sebe. Kdybych Ester sám nenavštívil a neměl z ní podobné pocity jako popisuje tady Sully, taky bych jeho recku asi moc nebral vážně.

5 srpna, 2023 02:23

Mě by se osobně hodně líbilo kdyby si každa holka na sebe dělala reklamu , jsem taková mužete tohle to dělám ráda tohle , na strankách salonu se nic nedozvíte , ať se prodaji pak ty recenze budou opravdový a pak je tady budou hanit nebo chválit za něco co neni a je , k tomu stejně každá z nich to čte i UA hoolky privaty kde kdo , když to neni dobrý nadavaji ,že to neni pravda a že jim to nevadí , je jim to jedno …. , ale vadí a hodně , a je fakt že občas to neni pravda co tu naši šoustkmenovci napíšou a nejen tady , každyho věc , když chlap řekne ,že se mu holka nelíbí tak nelíbí a že má velkou prdel tak to tak vidí,prostě , tak dámy ukažte co ve vás je , co dát vlákno pro holky ať se nabídnou , to by byly recenze …. a my bychom nebyli občas sklamaní z toho co pak otevře dveře a jak to probíhá co nemůžeme , že ma holka 1 ne 3 kozy , co nam slíbí operátor a holka se diví , co to chceme 🙂

5 srpna, 2023 10:46
Reply to  Marvinisko

Mě by se osobně hodně líbilo kdyby si každa holka na sebe dělala reklamu , jsem taková mužete tohle to dělám ráda tohle

Myslíš sex.cz? 😂 

Last edited 1 rok před by Samwise
5 srpna, 2023 11:34
Reply to  Samwise

Ne  😂  tam to cizinkám píšou český operátorky ( operuji .ale kde ) , je jí 19 a ma 4 roky praxi tantra masage a ty holky nemaji ani tušeni co jim tam napíšou , je fakt ,že některý české holky tam píšou hodně nesmysly , ne maám na mysli tady holky z salonů . no řekni kolik z toho víš když jdeš poprvý za holkou , defakto nic , takhle si dívka nastaví parametry sama a my budeme vědět kam a za čím jít

5 srpna, 2023 21:03
Reply to  Marvinisko

Jasně a celej svět by zaplnila duha a jednorožci… Podle mě by se nezměnilo vůbec nic a byl by to stejnej labyrint lží a fejkovejch fotek jako je současná inzerce… Nutnost v tomhle se vyznat nebo se o to alespoň snažit a hledat v tom „tu pravou“ je prostě bohužel něco, s čím se my, co chceme tohle hobby provozovat musíme smířit… Alespoň prozatím… Jediný, co můžeme jako zákazníci dělat, je podporovat holky a podniky, který to dělají dobře a férově a nedávat prachy těm, co nás chtějí ojebávat.

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx