Erotické masáže Praha

Naty – Rabbit Hall

Po několika výborných zkušenostech s nuru masáží (tj. relaxační erotická body-to-body včetně happy-endu) – na které jsem v našem od Prahy vzdáleném regionu (se zkušenými českými, ale ne tak mladými masérkami) ve svém už spíše pokročilejším věku letos poprvé párkrát zašel, původně fakt hlavně spíše kvůli svým bloknutým zádům – jsem si pro příležitostnou cestu do Prahy koncem června vyhlédl web Rabbit Hall a na něm mi padla do oka Naty. Zajímavé je, že zde na Ťapkách má dost vysoký počet hodnocení – a podobně jako většina ostatních masérek rating těsně nad průměrem 3 – ale jen jednu recenzi, a to spíše rozpačitou.

Když mi otevřela na Staropramenné, hned jsem se zaradoval, že Naty je opravdu přesně můj typ: černé vlasy, hnědé oči, vyšší štíhlá postava, věk 25 let může cca odpovídat (já jsem víc než 2x starší). Přirozeně krásná: milá tvář i bez zúženého obočí, žádné tetování ani piercing, nekuřačka, trošku plachý úsměv. Ze všech fotek Naty je celkově perfektně reálná ta zde přiložená (ani obličej na ní nemá příliš rozmazán), ovšem některé její jiné fotky na webu Rabbit Hall jsou buď efektně nafocené (přiblížený zadeček), a zde na Ťapkách v černém prádélku zepředu bych snad řekl i upravené (na fotce zvětšené poprsí) – udávaná velikost prsou č. 2 Naty je totiž řekl bych kulantně mírně zaokrouhlena nahoru a pozor pro některé: nejsou ani do celé chlapské dlaně – ale mně taková vzrušují snad nejvíc a ta její byla při masáži B2B až překvapivě funkční a v předklonu či na čtyřech (zvláště z boku v zrcadle) i vizuálně krásně tvarovaná. Naty je odněkud z východu, ale základní „provozní“ komunikace byla bezproblémová.

Naty mne hezky dovedla na pokoj, kde se zeptala na druh masáže: potvrdil jsem body-to-body jako v objednávce, nabídnula mi nápoje včetně vína a piva, odběhnutí pro vodu v plastu (kterou jsem si mohl nakonec s sebou odnést, což přišlo po takové akci taky vhod) jí trvalo jen chvilinku. Společnou sprchu jsem plně využil: je prý sice už po předchozím zákazníkovi osprchovaná, ale ochotně do ní šla rovnou se mnou a nijak jsme ji neodbyli, kdy jsem hygienu zvláště mých inkriminovaných partií svěřil postupně hlavně jí a ze sprchy nijak nespěchal. Měli jsme ale vlastně štěstí, že sprcha byla pořád volná, protože ve Staropramenné je sdílená minimálně pro dva pokoje, ale ve stejnou hodinu zde naštěstí zřejmě nikdo jiný nebyl. (Nevím, jak se s tím vypořádali po mně, protože při mém odchodu ze salonu čekali venku a pak byli vpuštěni dovnitř najednou tři chlapi.)

Pro návratu na pokoj jsem Naty potvrdil, že masáž na břiše je pro mne (a pro má dlouhodobě pracovně přetížená záda) poměrně podstatná, a užíval jsem si jí i díky zrcadlu podél jedné stěny místnosti: osvětlení bylo spíše načervenalé než tmavé. Naty k masáži mého celého těla postupně používala nejrůznější části svého těla, nakonec i včetně rozkroku, hlazení i GFE prvky (proplétání prstů jsem na masáži zažil poprvé). Mé mezi nohama schované pýchy se také párkrát jemně dotkla. Ovšem i když jsem si užíval její pomalou jízdu zadečkem po mých zádech churavých zádech (jen váhou její velmi štíhlé postavy, kdy se mimo mne opírala ještě o své ruce), staly se už její závěrečné silné stisky mezi mými žebry (už nevím, zda jen prsty nebo i lokty) téměř kamenem úrazu. Na její upřímný mírně vyjevený dotaz při obrátce, zda to bylo v pořádku, jsem neměl to srdce Naty říct než to, že to byla v jejím provedení fantazie a ona je senzační.

Doteky rukama a hlazení hebkého Natina těla bylo plně dovoleno, s čímž jsem začal už naslepo dozadu v leže na břiše, hlavně ale samozřejmě po otočce – jakmile jsem se však jednou odvážil i lehce prohmátnout broskvičku, hned se s ní odtáhla.

Na část na zádech jsme měli už méně než polovinu času, ale i tak jsem si ji blaženě užil: roztírání oleje celým tělem až s obličejem u obličeje či s kozičkami u obličeje nebo s mým pérem mezi kozičkami – až po vrchol vzrušení (asi i všech mých několika masáží jinde dosud), když se Naty pomalilinku přitahuje tam a zpátky s mou nohou a napřímeným údem mezi její mírně roztaženými nožkami, kdy máte pocit (a ani zrcadlo vám to nemůže ujasnit), že snad… ale vlhko jsem nepocítil, takže myslím, že to Naty vzala bezpečně vnějším okrajem kundičky.

Tím bylo plně zaděláno na závěrečný happy-end, na který již ostatně zbývalo jen pár minut (aby zbyl čas na závěrečnou sprchu atd.), a přestože to Naty dělala za mne bezvadně, vypadala sama malinko zkroušeně, že to nedá. Na mou radu, že když se natočí do polohy 69, stačí málo a budu hned, bohužel vysvětlila, že to bych si musel zaplatit pussycat masáž, a to i přesto, že jsem hned dovysvětlil, že bych se jen díval, nedotýkal: potvrdila, že i to je (u ní) jen za příplatek. Nicméně k mému vyvrcholení za okamžik došlo: ona v kleče bokem ke mně, já jednou rukou hnětl její kozičku, druhou promačkával její geniální zadeček a aspoň obrysy její pipky jsem odezíral v šeru zrcadla…

Na závěr opět příjemná společná sprcha i s trochou vzájemného povídání, rozloučení s pusou, v čase dveře-dveře asi 63 minut.

Až budu mít příště cestu do Prahy, možná neodolám a podívám se, zda je Naty dostupná, a v tom případě si asi připlatím za tu pussycat (abych si tu její kočičku aspoň trošku prohlédnul, víc ani z „bezpečnostních“ důvodů obecně nemusím).

Masáž: tělo na tělo

Délka: 60 minut

Cena masáže: 1900 Kč (akce)

Odkaz: https://tapky.info/?4578,naty-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Naty56.webp

2.5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Matador
25 července, 2023 11:37

Je smutné, že i v tak dobrém salonu, jako je RH masérka ojebává klienta a chce příplatek za něco co je v ceně masáže. Jen citace ze stránek RH.
Průběh masáže: bod 4. Poslední část masáže, kdy se masérka přesouvá na intimní partie, které zahrnují penis i varlata(na přání v poloze 69). Masérka vás bude masírovat do samotného vyvrcholení. Počet vyvrcholení není nijak omezen.
Pan Králík by si měl sjednat v týmu pořádek.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx