Erotické masáže Praha

Stella – Rabbit Hall

Na úvod musím přiznat, že moje poslední návštěva u slečny Stelly nebyla zdaleka mojí první návštěvou této sympatické a velmi přitažlivé krásky. Najdete ji zcela výhradně (alespoň podle mých zkušeností) v Rabbit Hall na Smíchově.

Objednávám se vždy s dostatečným předstihem, abych si mohl zvolit čas, který mi vyhovuje, protože to mám do Prahy daleko a svoji návštěvu v RH si obvykle užívám i jako odměnu za splněné pracovní povinnosti. Tentokrát jsem si rezervoval návštěvu na 120 minut, když jsme se již dříve se Stellou shodli na tom, že 90 minut společného času je pro nás málo.

Zcela výjimečně se nám podařilo využít jediný pokoj se sprchou, který je ve smíchovské pobočce RH k dispozici, což mělo obrovskou výhodu v neomezené délce úvodní části návštěvy, kterou jsem si tentokrát mohl, ve společnosti mé okouzlující masérky, náležitě vychutnat. Obvykle mám smůlu, očistu musím absolvovat bez zbytečného prodlení v jiné sprše mimo pokoj, která je však společná pro další pokoje a vždycky se najde někdo, kdo by do té sprchy chtěl zrovna, když tam právě jsme my. Tentokrát tedy mohla očistná sprcha přerůst do smyslné fáze s elektrizujícím nábojem vyvolaným vzájemným třením našich nahých, mokrých, namydlených a nažhavených těl o sebe.

Přesunujeme se netrpělivě na futon, kde po „oťukávací“ a mírně zklidňující fázi spojené s krátkou, ale příjemnou i vtipnou „společenskou“ konverzací začínají naše erotické hrátky, na které máme dnes více času. Slečna Stella, kromě toho, že je nádhernou „ženskou“ po fyzické stránce, je v neposlední řadě velmi citlivá, senzitivní, bytost, což ovšem nepoznáte hned při první návštěvě u ní, kdy na první dobrou působí spíš jako uličnice z italského lechtivého filmu. Ona však ráda nejen dává, ale i ráda přijímá – nejprve smyslné a jemné, posléze pak dráždivé a žhavé – doteky na stejnou vlnu naladěného protějšku. Proto je již pravidelnou neoddělitelnou součástí našich erotických masáží čas, kdy se ze mě, klienta, stává erotický masér své masérky. Tento čas si Stella, aniž bych chtěl nadsazovat své dovednosti, stoprocentně a naprosto intenzivně užívá. Po necelé hodince, kdy jsou všechna přání mé klientky do posledního puntíku splněna, se karta obrací a objektem erotické masáže se stávám já. Stella mi oplácí vynaloženou péči stejnou měrou, když mě rafinovanými postupy, s neobvyklou fantazií a postupně se zvyšující intenzitou provádí erotickým rájem až k neodvratitelnému šťastnému zakončení.

Co jiného může být lepším výsledkem erotické masáže, než společný čas naplněný intenzívními oboustrannými erotickými prožitky a uspokojením okořeněným navíc závěrečným přitulením a pomazlením? Nezbývá mi nic jiného, než se stále vracet!

Název masáže: Erotický mix

Délka masáže: 120 minut

Cena za masáž: 3.100,- Kč

Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info:
https://www.tapky.info/?4495,stella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Stella.jpg

1 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx