Priváty v Praze

Alex – Lovely Girls

K privátu netřeba se nějak rozepisovat, vše podstatné jsem už napsal ve svojí minulé recenzi. Rychlá objednávka přes Whatsapp a za chvíli už zvoním u známého rodinného domu. Za dveřma se na mě usmívá snědá a v obličeji pěkná slečna s rajcovní mezerou mezi zubama a luxusním dlouhým hárem. Představoval jsem si ji malinko jinak, ale první dojem super, a tak ji nechám, ať si  odvede na pokoj. Proběhne rychlá nabídka extras (líbání, hlubokáč, CIM, OB), OB asi nedělá ráda, protože je za litr, vše ostatní klasický po 500,-. Má moc rajcovní a šťavnatý rty, tak neodolám a beru líbačku. Pak mi nechá chvilku na sprchu.

 

Vrací se poměrně rychle a hned ze sebe shazuje župánek, pod kterým má sexy prádlo a punčochy. Postava odpovídá fotkám, nemá úplně modelkovský míry, ale tlustá není, podle prsou bych tipnul, že bude po dítěti, ale i tak drží tvar a na omak byly moc příjemný. Nejvíc mě na ní asi brala ta její velká prdel a má i moc pěkný záda, jen teda škoda tý kérky na nich. Věk bych asi řekl, že tak nějak sedí, určitě jí bude pod 30.

 

Začínáme ve stoje, osaháváme se, při tom mě honí, chytá za koule a dokazuje mi, že příplatek za líbání byly dobře investovaný prachy. Za zmínku teda stojí, že slečna kouří a to při líbání prostě je vždycky znát nezávisle na tom, jak dobře si předtím vypláchne pusu. Postupně odkládá hadříky, a když skončí jen v sexy bílých punčochách, nasazuje gumu, kleká a pouští se do kouření. Kouř I s gumou naprosto luxusní, zajíždí pěkně hluboko, olizuje ho a dráždí piercingem v jazyku a přitom se na mě dívá těma pěknejma hnědejma očima. Při sexu mám pocit, že si to užívá i ona, pár orgasmů bych jí věřil, pěkně přitom zčervenala a zapotila se. Žádný zákazy nebyly, i na pevnější zmáčknutí prsou a zadku nebo chycení za vlasy nebo pod krkem reagovala dobře, prstění bylo ok, k lízání jsem se nějak nedostal, ale pochybuju, že by protestovala. Při misionáři si to sama od sebe začala dělat rukou. Nejvíc mě to asi bavilo zezadu, kdy jsem si za jejího hlasitého vzdychání a skvělýho výhledu na její zadek a záda užíval divoký přírazy při kterých mě chytala za koule a zarážela si mě hlouběji do sebe. Dvakrát jsem jí zcákal břicho, pak už jen následovala společná sprcha (což je mimochodem moc příjemný specifikum, na který sem zatím narazil snad jen na tomhle privátu) a je čas se rozloučit.

 

Tohle byla další nadprůměrná návštěva v LG, Alex má skvělej přístup a umí navodit super atmosféru. V kombinaci s nadstandardním prostředím privátu je to na jednoznačný doporučení. Celkově musím říct, že při ceně 1800,- se zdejším promokódem nemají Lovely Girls v Praze téměř žádnou konkurenci a vlastně ani moc nevidím důvod v současné době chodit jinam.

 

https://www.tapky.info/?4694,alex-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Praha 10, Přetlucká

734 332 131

1800/hod (se slevovým kódem “tapky”, jinak 2200/hod)

Obrazek-04.07.2023-v-17.41-kopie-1.jpg Obrazek-04.07.2023-v-17.39-kopie-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
superhili
26 července, 2023 06:32

Ahoj, kde získám promo kód ťapky? Díky

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx