Erotické masáže Praha

Vanessa – Rabbit Hall

Po delší době jsem závítal do králičího sálu a vybral Vanessu na základě pozitivních recenzí. Aby mi to nezběhlo příliš rychle, tak jsem se rozhodl pro 90 minut a výjimečně erotic mix masáž. Vanessa mi otevírá dveře a vypadá trochu zakřiknuto. Uvítání takové vlažné. V masérské místnosti se ještě ujišťuje, jestli jdu na 90 minut, jako by se jí do toho moc nechtělo. Ale ok, hodí nějaký úsměv a odchází pro drink. Následuje společná sprcha, trochu se seznamujeme, trochu objímáme. Ale tato sprcha je hlavně očistná.

Po ulehnutí na břicho Vanessa začíná s docela tvrdou masáží, co mám rád. Používá váhu svého těla. Po chvíli si na mě lehne a začne letmo klouzat po mých zádech. Oblizuje mi u toho uši a trochu komunikujeme. V této poloze jsme docela dlouho. Potom se Vanessa ještě přesune do polohy kolmo k mému tělu a pěkně vystaví do zrcadla. Pohladím si její nohy a zadek. Otočka asi před polovinou.

Podle obličeje je Vanessa jasně z východní Evropy. Nemyslím to zle. V davu lidí různých národností je někdy snadné rozpoznat středoevropana stejně jako východoevropana. Prsa má fakt hezká s velkými dudlíky a Vanessa je na nich patřičně hrdá, možná až moc. Můžu si s nimi vyhrát kolik chci a Vanessa se zatím věnuje mému rozkroku a masáži celého těla. Opět si na mě lehá, zprava, zleva nebo celým tělem. Olizuji jí ty bradavky jako nenasytný novorozenec, přičemž ona se věnuje podobným stylem mým sluchovým otvorům. Škoda, že ji ale nijak neslyším, není moc vokální.

K nějakému výraznějšímu B2B nebo klouzání nedochází, většinu času mi strká své přednosti do tváře, neprotestuji, ale časem to ztrácí své kouzlo. I ten nejchutnější a nejoblíbenější dezert se vám přejí, je-li vám servírován každou chvíli. Vanessa ale pěkně a příjemně pečuje o prokrvení menší hlavičky a daří se jí ho ručne udržet v pozoru téměř celou dobu po otočce, i když se nic významného neděje. Je to taková dost klidná masáž.

Vanessa se ještě přesune ke kamarádovi. Masíruje ho prsy a všelijak o ně otírá. Horňáci si tedy vážně užijí. Následně si znovu lehne ke mně zboku, strčí ňadro do pusy a úspěšně ukončuje naši session. Přitulení, pokec o oblíbených destinacích a společná očistná sprcha na závěr. Během těch 90 minut toho tedy moc nepředvedla a nějaká výrazná erotika se nekonala, ale nemůžu říct, že to nebylo příjemné. Asi jsem si měl spíš zvolit body to body masáž na hodinu, neboť ten mix v jejím podání byl trochu nezáživný. Lingam masáž by s ní mohla být zajímavější, protože má dobrou ruční práci a ráda si s ním hraje, ale lingam zas není moc zajímavá masáž pro mě.

Hodnotím tedy neutrálně. Delší dobu jsem nezažil v RH nějakou bombu, ale nehodlám to vzdát 😀

Erotic mix masáž 90 minut 2400kč.

https://tapky.info/?4423,vanessa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

vanessa2-0.jpg vanessa-1.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx